M. Švec 70.
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šance na obou stranách


Branky


70. M. Švec - 14. A. Stejskal , 26. M. Pecha
0

Béčko Šmolov zahodilo co šlo, hosté však dokázali svoje příležitosti využívat, proto si také odvážejí ze Šmolov všechny body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí sice hosty na začátku prvního poločasu dokázali přehrávat, ale to co zahodili třeba Švec s vávrou bylo na pováženou. vepřová je za to dokázala potrestat a po průnikové nahrávce Koloucha se svoují rychlostí prosadil Stejskal a podle brankáře otevřel skóre.Když ještě do poločasu po faulu domácího stopera na Stejskala kopali a proměnili hosté Pechou pokutový kop vypadalo to s domácímy už špatně.

Do druhého poločasu béčko Šmolov prostřídalo a jejich hra se rapidně zvedla. Domácí dokázali po střele snížit, ale velký tlak vedl jenom k dalšímu zahazování šancí a tím i odevzdání všech bodů do Vepřové.



Ohlasy k zápasu


TJ Šmolovy B
Kapitán Radek Duben: Do poločasu jsme mohli dát tři góly a druhý poločas to bylo to samé, hosté kteří měli také šance, ale nebyli herně lepší, nás za to potrestali a sebrali nám všechny body.

SK Vepřová
Vedoucí mužstva Josef Procházka: Rozhodla aktivita Aleše Stejskala první poločas, když gól dal a po faulu na něj jsme kopali penaltu. Zahráli nám ještě Lacina a Doležal. Proti zlepšeným domácím jsme druhou půli výsledek ubránili.



Sestavy


TJ Šmolovy B
A. Vávra [-] - M. Brož [-] (46. R. Dvořák [-] ) , L. Hrabec [-] , L. Baloun [-] - M. Jaroš [-] , V. Kadlec [-] , P. Novotný [-] , M. Vávra [-] (63. P. Toman [-] ) - R. Duben [-] , M. Švec [-] - M. Horák [-]

SK Vepřová
Z. Lacina [-] - J. Koubek [-] , J. Ondráček [-] (55. M. Vacek [-] ) , J. Voda [-] , A. Stejskal [-] , M. Doležal [-] , O. Kolouch [-] , M. Pecha [-] , J. Lacina [-] , L. Šmerous [-] , J. Stejskal [-]

ŽK: 16. L. Hrabec , 40. M. Vávra - 40. M. Pecha .
Místo: Šmolovy. Počet diváků: 50. Rozhodčí: DUŠEK Ondřej - ČÍŽEK Milan (N), NĚMEC Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.