Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

4.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecké hody v Keřkově


Branky


2. F. Kunc , 16. P. Šrámek , 24. J. Novotný , 32. F. Kunc , 35. F. Kunc , 47. P. Čermák , 52. P. Čejka , 56. M. Zvolánek - 20. L. Semelka , 43. J. Tauber , 62. B. Švec , 76. B. Švec
0

Béčko Keřkova hostilo béčko Mírovky a střelci se tentokrát činili ............

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na soupeře vlétli

Hned ve druhé minutě nechali hosté tři hráče domácích samotné před Bradáčem, který sice první střelu vyrazil ale pro Kunce již nebyl problém skórovat. Poté hostující obrana doslova namazala Šrámkovi na druhý gól. Hostům se po chybě domácí obrany podařilo snížil Hausvaterem na 1:2. Na 3:1 pro domácí zvyšoval po hezké akci a centru ze strany Novotný, na 4:1 krásnou střelou z poza vápna Kunc a na 5:1 dával opět Kunc, kdy mu do vápna nahráli obránci hostů a jemu už nezbylo nic jiného než zamířit přesně k tyči. Takže za poločas zkompletoval hattrick a napodobil tak svého bratra, který dal čtyři branky o den dříve za A tým Keřkova. Hostům se ještě do poločasu podařilo snížili, když Tauber dorazil odraženou střelu od břevna.
 

Golman Zvolánek neproměnil penaltu

Ve druhé půli domácí hned v první minutě vstřelili šestý gól, šťastným střelcem byl Čermák. Domácí i nadále předváděli hezké akce a Čejka se Zvolánkem přidali další branky do odevzdané obrany hostů. Poté golman Zvolánek neproměnil penaltu a následně po jeho chybách při výběhu mimo pokutové území, se vždy dotěrný útočník hostů Švec dvakrát prosadil a kosmeticky upravil skóre.



Ohlasy k zápasu


TJ Sativa Keřkov B
Hráč Keřkova "B" Milan Zvolánek: Mírovka mi přišla už od začátku odevzdaná, jejich bránění bylo jak od žákovského týmu. Na několik gólů nám buď přímo nebo nepřímo nahráli. Nám pomohli tři hráči z A týmu a všichni dali po gólu. Životní zápas odehrál Filip Kunc.

TJ Sokol Mírovka B
Hráč Mírovky "B" Pavel Rázl: Domací tým byl kombinačně přesnější, nedělali banální chyby v obraně jako náš tým, jejich hra byla tvrdší a důslednější, ale vše v rámcích pravidel. Domací si výhru určitě zasloužily. Rád bych pochválil Švece Bohuslava jelikož dal dva góly a dělal domací obraně velké problémy.



Sestavy


TJ Sativa Keřkov B
J. Zvolánek [-] - M. Zvolánek [-] , L. Dobrovolný [-] - J. Šuška [-] (65. R. Dubský [-] ) , S. Pochop [-] , P. Šrámek [-] (46. P. Čermák [-] ) , V. Lacina [-] , M. Prokeš [-] - J. Novotný [-] (46. P. Čejka [-] ) - A. Běloušek [-] , F. Kunc [-]

TJ Sokol Mírovka B
J. Bradáč [-] - J. Tauber [-] , B. Švec [-] , L. Semelka [-] (75. I. Pylypenko [-] ) , P. Rázl [-] , J. Marek [-] , M. Kohout [-] (70. J. Novotný [-] ) , P. Heřmánek [-] (60. V. Novotný [-] ) , P. Dvořák [-] , J. Bouchner [-] , P. Beneš [-]

Hráči zápasu: M. Zvolánek , F. Kunc - B. Švec .
Místo: Keřkov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: PROKŠ Jiří - KRÁTKÝ Jaromír (N), ZACHA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.