L. Fikar 19.
D. Kufr 62.
J. Málek 75. (p.)
D. Kufr 85.
4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

4.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Víska si v souboji o čelo tabulky poradila se Štockým béčkem


Branky


19. L. Fikar , 62. D. Kufr , 75. J. Málek (p.) , 85. D. Kufr
0

Do Vísky zavítali hráči Štockého béčka a čekal se vyrovnaný souboj ......

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v úvodu neproměnili penaltu

Domací tým do utkání vstoupil aktivně a měl více ze hry, paradoxně ve 12. minutě přišla velká šance na druhé straně. Ve vápně byl faulován Kubík a k penaltě se postavil Med. Jeho střelu však brankář Doležán dokázal nadvakrát zneškodnit. Hosté poté měli několik šancí ale nedokázali je proměnit. Domácí odpověděli útočnou akcí kterou zakončoval Luděk Fikar a bylo to 1:0. Domácím nahrálo zranění Marka Kubíka, kdy po zákroku ddomácího golmana na něj se hosté dožadovali dalšího pokutového kopu. Hostů přijelo na zápas pouze jedenáct a tak Kubík až do konce zápasu pouze statoval ve středovém kruhu.

Domácí v poslední čtvrthodince rozhodli

Ve druhé půli pokračoval tlak domácích, pohříchu však zahazovali šance. Pak přišla 62. minuta a Daniel Kufr hlavou zvýšil na 2:0. V závěru se ještě z penalty prosadil Jiří Málek a svůj druhý gól vstřelil Daniel Kufr. 

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Víska
Trenér Vísky Radek Křivský: Ve středu hřiště jsme byli od začátku utkání lepší, ale nedařilo se nám proměňovat šance. Díky tomu bylo utkání dramatické až do 75. minuty, kdy jsme vstřelili třetí gól. Důležitý moment byl ve 12.min, kdy za stavu 0:0 náš golman skvělým zákrokem vyrazil soupeřovu penaltu.

TJ Sokol Štoky B
Hráč Štoky "B" Tomáš Kubát: Domácí byli lepším týmem, přesto mohli brzy prohrávat ale neproměnili jsme penaltu a po dalším nepotrestaném penaltovém zákroku domácího brankaře jsme do konce utkání přišli o zraněného Marka Kubíka. Nebyl nikdo na střídání a tak to bylo v desíti těžké. Z našeho mužstva podal nejlepší výkon brankář Jan Matějka a stoper Pavel Bulant.



Sestavy


Sokol Víska
M. Doležán [-] - J. Šlechta [-] , R. Grund [-] , J. Málek [-] , D. Čermák [-] - M. Houdek [-] , L. Málek [-] (75. P. Málek [-] ) , P. Lacina [-] , M. Hýbl [-] (46. J. Krupička [-] ) - D. Kufr [-] , L. Fikar [-] (62. R. Hýbl [-] ) -

TJ Sokol Štoky B
J. Matějka [-] - J. Brož [-] , P. Bulant [-] , V. Dvořák [-] - T. Pospíchal [-] , M. Kubík [-] , T. Kubát [-] , P. Med [-] , J. Netolický [-] - M. Lakatoš [-] , J. Hladík [-]

ŽK: 70. J. Netolický .
Hráči zápasu: M. Doležán , D. Kufr - J. Matějka , P. Bulant .
Místo: Víska. Počet diváků: 70. Rozhodčí: ODVÁŘKA Jan - SADÍLEK Roman (N), VAŠÁK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.