2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

4.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Rozsochatce "pouze" remizovalo


Branky


0

Domácí hrající o vedení v soutěži, přivítali záložní tým Šmolov ......

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila domácím

V prvním poločase měli domácí více ze hry a působili fotbalovějším dojmem. Ve 26. minutě se za domácí střelecky prosadil Jan Krédl a bylo to 1:0. Ke konci poločasu se osmělili i hosté a i oni se začali prosazovat.

Béčko Šmolov vyrovnalo i v deseti lidech

Po změně stran hosté přidali a rázem to byli oni, kdo měl více ze hry. V 47. minutě se o vyrovnání postaral Leoš Vaněček. Po deseti minutách to ale bylo 2:1 neboť se za domácí prosadil Petr Štěpán. V nervozním závěru se nejprve v 86. minutě za zbytečné řečnění nechal vyloučit hostující Lukáš Hrabec aby v 90. minutě hosté i v deseti vyrovnali zásluhou Michala Bárty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rozsochatec B
Vedoucí Rozsochatce "B" Dušan Svoboda: Hosté přijeli posíleni o hráče "A" týmu. Z výkonu ve druhém poločase jsem zklamán, remíza asi spravedlivě vypovídá o vývoji utkání. My jsme byli lepší v první půli a soupeř ve druhé.

TJ Šmolovy B
Hráč Šmolov "B" Jindřich Martínek: Domácí byli lepší v prvním poločase, nám se naopak povedl ten druhý. Je cenné, že jsme dokázali vyrovnat i v deseti lidech.



Sestavy


TJ Sokol Rozsochatec B
S. Šimek [-] - M. Dobrovolný [-] , Z. Bílek [-] , J. Dobrovolný [-] , A. Dobrovolný [-] - K. Bodlák [-] , R. Fiala [-] , J. Pešek [-] - J. Krédl [-] , P. Štěpán [-] (59. D. Svoboda [-] ) , P. Vorreiter [-] (69. O. Šulista [-] ) -

TJ Šmolovy B
A. Vávra [-] - P. Novotný [-] , J. Martínek [-] (46. M. Bárta [-] ) , R. Duben [-] , M. Petráček [-] , R. Jaroš [-] , L. Vaněček [-] , L. Hrabec [-] , M. Vávra [-] , M. Horák [-] , L. Baloun [-]

ŽK: 23. J. Pešek , 41. Z. Bílek - 39. R. Duben , 55. L. Hrabec , 63. M. Petráček , 75. M. Vávra , 77. M. Horák , 84. M. Bárta . ČK: 86. L. Hrabec .
Místo: Rozsochatec. Počet diváků: 60. Rozhodčí: FULIER Zdeněk - SVOBODA Radek (N), KOŠUT Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.