4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 10:00

5.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štocké béčko doma nezaváhalo


Branky


9. A. Dáňa , 44. D. Kunc , 54. J. Fic , 59. M. Lakatoš - 90. D. Pelikán
0

V souboji béček přivítalo to Štocké soupeře z Rozsochatce ........

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase bylo utkání vyrovnané s mírnou převahou domácích. První branku zaznamenal Aleš Dáňa po průniku Gleixnera. Pak měli dvě vyložené příležitosti hosté z Rozsochatce, ale nevyužili je. Ke konci prvého poločasu se na obou stranách přiostřilo a bylo k vidění pár ostrých zákroků. V poslední minutě  poločasu zvýšil Kunc na 2:0.

Druhý poločas začal již na obou stranách klidněji a opět se začal hrát fotbal. Hosté se zpočátku snažili vstřelit kontaktní branku ale po brance Fice na 3:0 již začali domácí dominovat a Lakatoš po samostatném úniku zvýšil na 4:0. V poslední minutě pak hosté rovněž z brejku, snížili na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štoky B
Tomáš Kubát brankář domácích: Hrál se celkem vyrovnaný fotbal s naší mírnou převahou. Prosadili jsme se střelecky a to rozhodlo.

TJ Sokol Rozsochatec B
Dušan Svoboda hráč Rozsochatce B: Domácí nás od začátku zatlačili a šli za výhrou. My jse měli také šance ale dnes jsme bohužel v koncovce neuspěli.



Sestavy


TJ Sokol Štoky B
T. Kubát [-] - D. Kunc [-] (46. P. Med [-] ) , A. Dáňa [-] (49. T. Pospíchal [-] ) , J. Holík [-] (82. J. Hladík [-] ) , T. Gleixner [-] , M. Lakatoš [-] , J. Fic [-] , P. Ambrož [-] , M. Dáňa [-] , P. Bulant [-] , J. Brož [-]

TJ Sokol Rozsochatec B
K. Peňáz [-] - D. Svoboda [-] , J. Dlouhý [-] , J. Krédl [-] , J. Jelínek [-] (13. M. Šimek [-] ) , J. Bílek [-] , J. Jindra [-] , J. Holubec [-] (55. J. Zadina [-] ) , D. Pelikán [-] , Z. Bílek [-] , M. Dobrovolný [-]

ŽK: 42. A. Dáňa , 64. P. Bulant - 26. J. Holubec , 30. J. Dlouhý , 44. J. Jelínek .
Hráči zápasu: J. Fic - D. Svoboda .
Místo: Štoky. Počet diváků: 55. Rozhodčí: VOJTÍŠEK Radek - VAŠÁK Radek (N), SVOBODA Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.