Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:00

7.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štocké béčko ztratilo vyhraný zápas


0

Do Štoků zavítalo Úsobí, které dokázalo vstát z mrtvých .................

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli domácí dominovali

První poločas bylo utkání jednoznačně v režii domácích, když se hosté prakticky nedostali k žádné kloudné šanci. Z toho pramenily i dvě branky, první po centru Netolického vstřelil hlavou Lakatoš a druhou přidal Bošacký, když dorazil přímý kop Ambrože, který brankář neudržel. V závěru poločasu ještě Kubík z malého vápna hlavou netrefil prázdnou bránu.

Hosté dokázali vyrovnat tříbrankové manko

Na počátku druhé půle se opět prosadil Lakatoš, když využil přetažený centr a zvýšil na tři nula. Poté však přišla černá desetiminutovka domácích, kdy nejprve po zbytečné ztrátě míče umožinili brejk hostů tři na jednoho, který skončil brankou Heřmánka. Vzápětí si dal Bulant malou domů čistého vlastence a chvíli na to zbytečnou ztrátou míče umožnil Smržovi postupovat osamoceně na bránu a bylo rázem vyrovnáno. Hosté tohoto momentu využili a po dalších dvou hrubých chybách obrany se dostali do dvou vyložených příležitostí, ale zásluhou brankáře Matějky se neprosadili. Pak opět převzali iniciativu domácí ale vypracované šance zahazovali jednu za druhou. Dvakrát byl sám před brankářem Lakatoš a třikrát Bošacký ale buď netrefili bránu nebo nastřelili brankáře. Ani další tlak již rozhodující branku nepřinesl a tak si hosté odvezli šťastný bod a domácí dva body ztratili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štoky B
Tomáš Kubát vedoucí Štoky B: Dnes jsme zbytečně ztratili dva body, neproměnili jsme vyložené šance a naopak jsme lacině inkasovali. Chválím Ambrože, Fice a Kubíka.




Sestavy


TJ Sokol Štoky B
J. Matějka [-] - J. Fic [-] , P. Vodička [-] , P. Bošacký [-] , M. Lakatoš [-] , M. Kubík [-] , P. Ambrož [-] , J. Netolický [-] , D. Kunc [-] (50. T. Pospíchal [-] ) , P. Bulant [-] , J. Brož [-]

TJ Sokol Úsobí
R. Brychta [-] - R. Havel [-] (75. S. Jelínek [-] ) , J. Švec [-] , J. Smrž [-] , L. Novák [-] , M. Kazda [-] (76. J. Abbrent [-] ) , L. Havel [-] , P. Klement [-] , D. Škaryd [-] , J. Heřmánek [-] , M. Komůrka [-] (46. Z. Baloun [-] )

ŽK: 72. L. Havel , 81. P. Klement .
Hráči zápasu: P. Ambrož , J. Fic , M. Kubík .
Místo: Štoky. Počet diváků: 36. Rozhodčí: ŠVARC Libor - VAŠÁK Radek (N), ŽÁČEK Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.