2:2
(1:0)
68. M. Venc
88. M. Venc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vepřová doma opět nevyhrála


Branky


10. O. Kolouch , 84. T. Stejskal - 68. M. Venc , 88. M. Venc
0

Do Vepřové zavítalo béčko Rozsochatce a odvezlo si bod .....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kolouch poslal domácí do vedení

V utkání bohatém na šance se jako první radovali domácí. V 10. minutě byl na hranici šestnáctky faulován Pecha a z následného přímého kopu rozehrál Tomáš Stejskal na Koloucha, který propálil všechno, co mu stálo v cestě. Vepřová byla aktivnější ale více šancí si vypracovali hosté, kteří hrozili hlavně z brejků. Bohužel pro ně, většina střel končila vysoko nad brankou. Ve 30. minutě se zaskvěl domácí brankář Lacina, který bravurním zákrokem na brankové čáře zabránil téměř jistému gólu. Do konce první půle měla obě mužstva ještě několik šancí ke vstřelení branky ale buď ztroskotali na obraně soupeře, nebo mířili nepřesně a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Drama až do konce

 

Začátek druhého poločasu přinesl stejný obraz hry jako v první půli. Hrálo se nahoru dolů se spoustou nevyužitých šancí. Vepřová měla mírně navrch ale nedokázala svoji převahu zúročit gólově a tak v 68. minutě udeřilo na druhé straně. Po nepovedeném Kolouchově přímém kopu šli hosté do rychlého protiútoku a střídající M. Venc nedal Lacinovi šanci. Domácí mohli jít znovu do vedení ihned po rozehrávce ale výborně hrající Aleš Stejskal z malého vápna přestřelil. Povedlo se to až v 84. minutě, když se po nejhezčí akci zápasu trefil Tomáš Stejskal. Vepřová se ale z vedení neradovala dlouho. V 88. minutě využili hráči hostů zcela odkrytou levou stranu hřiště, ve dvou se dostali za domácí obranu a Martin Venc svým druhým gólem vyrovnal. V poslední minutě měla ještě obě mužstva šanci urvat vítězství pro sebe ale domácí kanonýr Pecha trefil pouze břevno, hosté pálili vedle.

 

OHLASY K UTKÁNÍ:

S  výsledkem rozhodně nemůžeme být spokojení. Šancí si vytváříme dost, ale máme problém se zakončením. Dnešek byl přehlídkou toho, co všechno se dá zahodit. Navíc jsme soupeři darovali oba góly po našich hrubých chybách. V minulých ročnících jsme se mohli pyšnit vysokou úspěšností na domácím hřišti a myslím, že jsme hráli i docela pohledný fotbal, ale letos máme ze čtyř domácích utkání pouze jeden bod a to mluví za vše. Nadprůměr zahráli Koubek a Aleš Stejskal.

Zdeněk Balcar



Ohlasy k zápasu


SK Vepřová
Zdeněk Balcar vedoucí Vepřové: S výsledkem rozhodně nemůžeme být spokojení. Šancí si vytváříme dost ale máme problém se zakončením. Dnešek byl přehlídkou toho, co všechno se dá zahodit. Navíc jsme soupeři darovali oba góly po našich hrubých chybách. V minulých ročnících jsme se mohli pyšnit vysokou úspěšností na domácím hřišti a myslím, že jsme hráli i docela pohledný fotbal. Letos však máme ze čtyř domácích utkání pouze jeden bod a to mluví za vše. Nadprůměr zahráli Koubek a Aleš Stejskal.




Sestavy


SK Vepřová
Z. Lacina [-] - M. Vacek [-] (46. V. Ondráček [-] ) , M. Pecha [-] , J. Voda [-] (70. T. Vytlačil [-] ) , A. Stejskal [-] , M. Doležal [-] , O. Kolouch [-] , T. Stejskal [-] , V. Pecha [-] , J. Urban [-] (70. J. Stejskal [-] ) , J. Koubek [-]

TJ Sokol Rozsochatec B
S. Šimek [-] - O. Šulista [-] (60. M. Venc [-] ) , J. Dlouhý [-] , K. Bodlák [-] , R. Fiala [-] , J. Pešek [-] , J. Bílek [-] (68. D. Svoboda [-] ) , A. Dobrovolný [-] , M. Šimek [-] , R. Venc [-] (39. J. Holubec [-] ) , M. Dobrovolný [-]

ŽK: 55. M. Doležal , 69. M. Pecha - 39. M. Dobrovolný , 66. R. Fiala , 83. J. Holubec .
Hráči zápasu: J. Koubek , T. Stejskal .
Místo: Vepřová. Počet diváků: 60. Rozhodčí: FULIER Zdeněk - NĚMEC Martin (N), DOBROVOLNÝ Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.