2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Víska porazila i Keřkovské béčko a nadále vede soutěž


Branky


17. P. Čejka , 82. P. Čermák - 21. P. Lacina , 35. D. Kufr , 61. R. Klouda , 65. R. Klouda
0

Do Keřkova zavítalo mužstvo z Vísky a proti místnímu béčku potvrdilo roli favorita ...............

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili nepříznivý stav

Od začátku to bylo poměrně vyrovnané utkání. Domácím se podařilo hosty zaskočit aktivní hrou směrem dopředu, to platilo do poloviny prvního poločasu  a v 17. minutě mírnou převahu po nezištné přihrávce Prchala vyšperkoval Čejka střelou z vápna k tyči, bylo to 1:0. Tím ale domácí téměř skončili s nějakou aktivní hrou a Víska začala přebírat otěže zápasu. Hned o čtyři minuty později bylo vyrovnáno, to si vzal Lacina balon na vlastní půlce a prošel celé hřiště a z vápna se nádherně trefil typickým angličákem o pravou tyč brány bezmocného Zvolánka. Jeřábek potom mohl opět vrátit vedení na domácí stranu ale z vápna bránu netrefil. A tak platilo nedáš dostaneš a po takovém nevinném autu se další individuální akcí prosadil Kufr, opět přešel s balonem sám přes tři hráče až před branku a zavěsil na 2:1.

Hosté si to s přehledem pohlídali

Do druhého poločasu domácí trochu prostřídali sestavu a na hře to bylo znát. Víska byla ve druhé půli lepším týmem a moc toho domácím nedovolila. Aktivní byl za domácí především střídající Prokeš, ale jeho dvě střely mířily vedle. To naopak se za hosty dvakrát trefil Klouda, když pokaždé trochu zaváhal brankář domácích. Nejprve hlavou po centru ze strany a poté si ještě po závaru našel první balon ve skrumáži. Domácí golman však další dva jasné góly perfektně chytil, takže z jasných šancí hosté neskórovali ale z takových pološancí ano. Za Keřkov už pouze korigoval skóre tečovanou střelou z vápna Čermák.



Ohlasy k zápasu


TJ Sativa Keřkov B
Milan Zvolánek hráč Keřkova B: Víska nás až na pár okamžiků celý zápas přehrávala a i když jsme se snažili hrát aktivně, tak chyby v defenzivě dokázali hosté trestat. Víska je asi nejlepší tým v soutěži, má tam čtyři nadstandardní hráče na čtvrtou třídu a letos by jí to mělo stačit k postupu. Ve trojce už ale s tímto týmem budou mít pravděpodobně problémy, podobně jako Maleč.

Sokol Víska
Radek Křivský trenér Vísky: Věděli jsme, že na malém Keřkovském hřišti, proti důrazně hrajícímu soupeři se hraje obtížně. Jsem rád, že jsme zápas bojovným, kolektivním výkonem zvládli. Nadprůměr zahrál P. Lacina.



Sestavy


TJ Sativa Keřkov B
J. Zvolánek [-] - M. Kamarád [-] , L. Dobrovolný [-] , M. Zvolánek [-] , A. Běloušek [-] (46. M. Prokeš [-] ) - J. Šuška [-] , V. Jeřábek [-] , P. Čejka [-] (46. F. Kunc [-] ) , P. Čermák [-] - J. Novotný [-] , V. Prchal [-] (66. M. Pavlík [-] )

Sokol Víska
M. Doležán [-] (31. M. Urbánek [-] ) - R. Klouda [-] , J. Šlechta [-] , R. Grund [-] , D. Čermák [-] - M. Houdek [-] , L. Málek [-] (75. A. Filip [-] ) , J. Krupička [-] , P. Lacina [-] - D. Kufr [-] - M. Hýbl [-] (65. P. Málek [-] )

ŽK: 64. L. Dobrovolný - 5. D. Čermák .
Hráči zápasu: M. Prokeš - P. Lacina .
Místo: Keřkov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: BĚLOVSKÝ Jan - DUBSKÝ Roman (N), SADÍLEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.