Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

8.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Rozsochatce přestřílelo béčko Keřkova


Branky


0

Do Rozsochatce zavítalo béčko keřkova a utkalo se zde s místním B týmem .......

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prchal se Štěpánem se postarali o poločasovou remízu

Hned od úvodu prvního poločasu byli aktivnější hosté, což se projevilo hned v 8. minutě. Šuška z pravé strany vápna polo střílel a polo nahrával, do tohoto balonu lehce ťuknul Prchal a zapadlo za záda domácího brankáře. Vzápětí ale gólově odpověděli i domácí a po dorážce Štěpána to bylo 1:1. Do konce poločasu měli ještě domácí tři slibné šance ale nepodařilo se jim míč dostat za záda brankáře Zvolánka. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Domácí rozhodli třemi góly během deseti minut

Po čtvrt hodině hry druhého poločasu, se z ojedinělé akce hostí prosadil střídající Čepl. Tento moment domácí nakopl a během deseti minut vstřelili hostům tři branky. O góly se postarali Bílek, Krédl a z trestného kopu Šulista. Do konce utkání se pak již nic nestalo a tak domácí vyhráli 4:2.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rozsochatec B
Dušan Svoboda vedoucí Rozsochatce B: Nebylo to lehké utkání ale v druhé půli jsme se již prosadili. Chválím celé mužstvo, rád bych vyzdvihnul Bílka, Peška a Šulistu.

TJ Sativa Keřkov B
Vít Prchal hráč Keřkova B: Moc netrénujeme a to se projevilo, navíc se nám zranili Novotný a Dobrovolný. Proto nás soupeř ke konci zápasu přehrál.



Sestavy


TJ Sokol Rozsochatec B
K. Peňáz [-] - O. Šulista [-] (75. J. Zadina [-] ) , D. Svoboda [-] , J. Bílek [-] , P. Štěpán [-] (59. S. Šimek [-] ) , J. Krédl [-] (72. J. Jindra [-] ) , J. Pešek [-] , A. Dobrovolný [-] , J. Dobrovolný [-] , K. Jelínek [-] , M. Dobrovolný [-]

TJ Sativa Keřkov B
J. Zvolánek [-] - M. Kamarád [-] , L. Dobrovolný [-] , D. Paul [-] - M. Prokeš [-] , J. Šuška [-] , V. Lacina [-] , P. Čermák [-] - F. Kunc [-] , J. Novotný [-] (23. J. Čepl [-] ) , V. Prchal [-]

Hráči zápasu: J. Bílek , J. Pešek , O. Šulista - J. Zvolánek .
Místo: Rozsochatec. Počet diváků: 50. Rozhodčí: CULKA Ladislav - FIALA Roman (N), BĚLOUŠEK Alexander (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.