4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

9.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Víska i v posledním kole potvrdila, že to s postupem myslí vážně


Branky


15. D. Kufr , 44. D. Kufr , 67. M. Hýbl , 75. D. Kufr
0

Do Vísky zavítalo béčko Rozsochatce a domácí je nešetřili ......

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvakrát se prosadil domácí Kufr

Domácí vstoupili do utkání už od úvodu aktivně a převážně kombinovali na půlce hostů.  Do vedení 1:0 se dostali v 15. minutě, to kapitán Grund našel z volného přímého kopu přesným centrem Kufra, který se krásně hlavou položil do balónu a ten zapadl na vzdálenější tyč. Branka dodala domácím na kopačky ještě více klidu, pokračovali v kombinační hře a dostávali se do šancí. Několikrát je zastavil zvednutý praporek pomezního, jelikož hosté měli dobře zvládnutou ofsajdovou past a také řadu šancí zahodili. Hosté si vytvořili za první poločas pouze jednu brankovou příležitost, když se po centru ze strany dostal k hlavičce osamocený útočník hostů ale jeho pokus skončil vedle pravé tyče. Domácí před přestávkou ještě své vedení navýšili. Po důrazném napadání hostující obrany, R. Hýbl vybojoval balón a potáhl ho do vápna, kde přesnou přihrávkou našel Kufra, který již neměl problém podruhé uklidit míč do odkryté branky a bylo to tedy 2:0.

Kufr se blýskl hatrickem

Vedení 2:0 v poločase domácí borce zřejmě trochu ukolébalo a do druhé půle lépe vstoupili hosté z Rozsochatce. Z územní převahy, která trvala zhruba 20 minut ale nevytěžili žádnou větší šanci. Když už se přeci jenom dostali ke střele, tak ta šla většinou jen doprostřed branky. Okolo 60. minuty hry domácí opět přebrali otěže zápasu do svých rukou a v 67. minutě se po centru ze strany dostal k hlavičce Houdek, s jeho pokusem si hostující brankář ještě pohotově poradil ale vytěsnil jí jen před sebe, kde pohotově dorážel důrazný M. Hýbl a bylo to 3:0. V 70. minutě váhal z rozehrávkou v tu chvíli poslední hráč domácích Grund, až mu balón vypíchl hostující útočník a běžel sám na brankáře Urbánka. Jeho ukvapená střela však šla vedle pravé tyče. V 75. minutě dal definitivní tečku zápasu Kufr, když důrazně vybojoval balón a v klidu pak proměnil do okryté branky. Završil tak svůj první hattrick v kariéře. Domácí poté už bez větších problémů dovedli utkání do vítězného konce a mohli se radovat z 8 výhry v řadě.



Ohlasy k zápasu


Sokol Víska
Radek Křivský trenér Vísky: Utkání jsme odehráli dobře, většinu zápasu se nám dařilo soupeře přehrávat a zaslouženě jsme zvítězili. Hráli jsme po pěti týdnech na domácím hřišti, tak jsem rád, že se nám podařilo potěšit naše skvělé fanoušky dobrým výkonem a zápas jsme si všichni užili. Chtěl bych pochválit všechny hráče, za zodpovědný přístup a dobrý výkon nejen v dnešním zápase, ale během většiny podzimních utkání. Pevně doufám, že se nám podaří si přenést formu z posledních zápasu i do jara.




Sestavy


Sokol Víska
M. Urbánek [-] - R. Grund [-] , J. Šlechta [-] - J. Krupička [-] , P. Lacina [-] , L. Málek [-] , M. Houdek [-] - D. Kufr [-] - J. Málek [-] (70. P. Málek [-] ) , R. Hýbl [-] (79. A. Filip [-] ) , M. Hýbl [-] (76. L. Fikar [-] )

TJ Sokol Rozsochatec B
Z. Rýdl [-] - K. Pazderka [-] , J. Dlouhý [-] (33. D. Svoboda [-] ) , P. Štěpán [-] (75. K. Bodlák [-] ) , J. Pešek [-] (46. J. Dobrovolný [-] ) , J. Jindra [-] , R. Fiala [-] , L. Plodík [-] , V. Brož [-] , K. Jelínek [-] , M. Dobrovolný [-]

ŽK: 36. J. Málek , 57. J. Šlechta - 82. D. Svoboda .
Hráči zápasu: D. Kufr .
Místo: Víska. Počet diváků: 70. Rozhodčí: ODVÁŘKA Jan - BŘEZINA Karel (N), SVOBODA Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.