Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věžnice rozstřílely Maleč, hlavně ve druhém poločase


Branky


0

Domácí potvrdily, že na domácím hřišti jsou jiným týmem. Maleč doma rozstříleli 6:0. Po hodině hry to bylo sice jen o jednu branku, ale pak během dvaceti minut nastříleli bůra a bylo hotovo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty držel nad vodou brankář

Do zápasu lépe vstoupili domácí, kteří se v 10. minutě ujali vedení, když se parádně z 25 metrů trefil do šibenice Klement. Věžničtí se i nadále tlačili do útoku, ale hostující brankář se několikrát blýsknul. Domácí gólman naopak mnoho práce neměl. Nicméně do šaten se šlo za stavu 1:0.

Většina branek padla v druhé půli

Ve druhé půli se obraz hry nezměnil. Hrálo se hlavně na hostující polovině. Bylo otázkou času, kdy začnou padat branky. Stalo se tak po hodině hry. V 61. minutě vymetl Klement šibenici i v druhé brance 2:0. Po druhém inkasovaném gólu už hosté rezignovali. Mezi 70. a 82. minutou vystřihl domácí kanonýr Beneš čistý hattrick a poté hosty dorazil Smutný. Malečským nebyl dopřán ani čestný úspěch, když z ojedinělé střely trefili pouze břevno Enderleho branky. 



Ohlasy k zápasu


SK Věžnice B
David Drahoš, hrající trenér Věžnic: Zasloužená výhra. Utkání mohlo skončit i větším rozdílem, ale hostující brankář toho hodně pochytal. Do 60. minuty to bylo stále jen o gól, ale pak se to naštěstí zlomilo. Cesta ke klidnému středu tabulky vede přes domácí výhry.




Sestavy


SK Věžnice B
J. Enderle [-] - J. Novák [-] , V. Brukner [-] , p. Klement [-] , V. Vlach [-] - J. Chvátal [-] , P. Beneš [-] , M. Chalupník [-] , M. Šejstal [-] - A. Dvořák [-] , Z. Smutný [-]

TJ Sokol Maleč
Z. Lukeš [-] - D. Aubus [-] , M. Čermák [-] , V. Němec [-] , M. Tomášek [-] - L. Marek [-] , R. Marek [-] (64. V. Kocourek [-] ) , R. Dvořák [-] , M. Musílek [-] - D. Každan [-] , J. Pospíšil mladší [-] (82. J. Filip [-] )

Hráči zápasu: p. Klement .
Místo: Věžnice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.