0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I ve slepené sestavě Bělá ukřápala v Keřkově remízu


Branky


0

Česká Bělá zajížděla na hřiště favorita v hodně poslepované sestavě. Chyběli jí čtyři hráči ze základu. A tak se hosté nepouštěli do žádných větších akcí a bod doslova ukopali. Keřkov, který myslí na postup, si v první půlce příliš nevěděl rady a zlepšil se až po změně stran, ale stačilo to jen na bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nedali penaltu

Hned na začátku první půle se kopala penalta proti domácím. A to když hostující Radek Klement uprchl domácím zadákům po jejich zbytečné ztrátě balonu, řítil se sám na brankáře Uhlíře a ten ho podrazil. K pokutovému kopu se postavil Hospodka, ale nekopl ji dobře a nechal vyniknout domácího gólmana. Keřkov sice snahu o vstřelení vedoucí branky měl, ale vážnější šanci si nevytvořil. Za zmínku stojí jen šance Šrámka, ale ten se zakončením váhal tak dlouho, až mu balon ukopl Rosický. A tak se šlo do kabiny bez branek.

Keřkovští útočili, Běláci bránili

Po změně stran bylo na domácím týmu znát, že chce získat plný počet bodů, a tak zařadil vyšší rychlostní stupeň. Jenže domácí se proti dobře bránící České Bělé nedokázali prosadit, i přesto že si slibných šancí vytvořili dostatek. Petr Pavlík ze vzdálenosti penalty mířil těsně nad Losenického branku. Šrámek zahrozil po chybě brankáře Losenického, ale netrefil prázdnou bránu. Pak dvakrát Keřkovští promáchli balon ve vápně a na závěr ještě Petr Pavlík nastřelil tyčku. Česká Bělá si za druhou půlku nic nevytvořili, nic co by mohlo brankáře Uhlíře ohrozit.



Ohlasy k zápasu


TJ Sativa Keřkov
Milan Zvolánek, hráč Keřkova: „První půlka byla jakš takš vyrovnaná. I Bělá se snažila hrát fotbal. My jsme měli spíš náznaky žádné velké šance. Hosté měli šanci, ale penaltu jim vychytal Uhlíř. Ve druhé půlce jsme byli o poznání lepší. Bělá rezignovala na to, aby hrála fotbal. Bránila remízu, byla vyřádkovaná na vápně. Uhlíř neměl ani jeden zákrok. Šancí jsme měli hodně, ale nedali jsme ani jednu. Je to pro nás ztráta dvou bodů. Asi nám chyběl Adam Kunc, ale už by měl příští týden hrát.“

FK Česká Bělá
Martin Ptáčník, trenér Č. Bělé: „Pro nás je to zlatý bod. Neměli jsme čtyři hráče ze základu. Přijeli jsme tam to ukopat. Chtěli jsme co nejdýl vydržet bez vstřeleného gólu, ale naštěstí se nám Keřkov přizpůsobil. Byla to spíš křápaná než fotbal. Škoda že nedal Hospodka penaltu. Posledních dvacet minut nás Keřkov zmáčkl, ale jinak jsme to nějak zvládli. Kdyby mi někdo řekl, že získáme bod tak mu nevěřím. Keřkov byl přeci jen trochu lepší, hrál doma. Musím říct, že i rozhodčí pískal velmi dobře.“



Sestavy


TJ Sativa Keřkov
O. Uhlíř [-] - Z. Zadina [-] (46. V. Jeřábek [-] ) , M. Dubský [-] , P. Pavlík [-] , M. Sobotka [-] - P. Čejka [-] , M. Pavlík [-] , M. Zvolánek [-] , Z. Barák [-] - P. Šrámek [-] , J. Svoboda [-] (62. J. Novotný [-] )

FK Česká Bělá
P. Losenický [-] - S. Harvalík [-] , R. Hospodka [-] , P. Rosický [-] , T. Pohlreich [-] - P. Benc [-] (88. M. Semerád [-] ) , M. Šumpich [-] , M. Pátek [-] (15. V. Brožek [-] ) , R. Klement [-] - P. Rakušan [-] (80. V. Zadina [-] ) , M. Pleskač [-]

ŽK: 45. Z. Barák , 63. P. Čejka , 68. J. Novotný - 34. R. Klement .
Místo: Keřkov. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.