4:1
(3:1)
43. L. Havel
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Keřkov započal cestu za vítězstvím už v první půli


Branky


0

 

Podruhé stejný výsledek, ale pro Lípu ne příliš pozitivní. Minulý týden prohrála 4:1 s Českou Bělou. Tentokrát ji stejným výsledkem porazil Keřkov. Ten si už v prvním poločase vytvořil tříbrankový náskok. Hostům nepomohlo ani to, že ještě do odchodu do kabin stačila snížit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím stačila půl hodina na tři branky

 

Domácí byli od začátku aktivnějším týmem a už během první půl hodiny šli do tříbrankového vedení. Už v 9. minutě se pískala penalta. Hosté faulovali střelce Adama Kunce, který penaltu s přehledem proměnil a nepotvrdil tak rčení, že faulovaný se k pokutovému kopu postavit nemá – 1:0. Ve 20. Minutě už to bylo o dvě branky. Barák si naběhl na přesnou kolmou přihrávku mezi stopery a přeloboval brankáře – 2:0. A po půl hodině hry využil chyby obránců Milan Zvolánek, který je připravil o balon a upaloval s ním k bráně a poslal ho po zemi k tyči. Poté hosté faulovali Adama Kunce na hranici vápně, ale z trestňáku trefil pouze zeď. Dvě minuty před koncem poločasu potrestali hosté neproměněnou šanci a snížili na 1:3.

Lípa byla aktivnější, ale ne příliš nebezpečná

 

Po změně stran hra vypadala úplně jinak. Lípa na domácí vlítla a první polovinu poločasu Keřkov přehrávala, ale naštěstí pro domácí své šance nevyužila. Obrana domácích fungovala bez chyby. A tak se naopak trestalo na straně domácích, kteří využili zaváhání lipské defenzivy. Barák svým druhým gólem přidal pojistku. Vzal balon a křižnou střelou po zemi uklidil balon do sítě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sativa Keřkov
Milan Zvolánek, hráč: „O výsledku rozhodla první půl hodina, kdy jsme byli jednoznačně aktivnější. Měli jsme i spoustu šancí. Po změně stran to vypadalo úplně jinak, Lípa na nás vlítla, přehrávali nás, ale nebyla nijak zvlášť nebezpečná. Vše bylo jen po vápno. Takže si myslím, že to pro nás bylo asi vítězství zasloužené.“




Sestavy


TJ Sativa Keřkov
O. Uhlíř [-] - M. Sobotka [-] , M. Dubský [-] , P. Pavlík [-] , D. Wasserbauer [-] - P. Šrámek [-] (55. V. Jeřábek [-] ) , M. Zvolánek [-] , M. Pavlík [-] , P. Čejka [-] (55. J. Šuška [-] ) - Z. Barák [-] , A. Kunc [-] (76. F. Kunc [-] )

TJ Sokol Lípa B
J. Vácha [-] - M. Meruňka [-] , P. Bouda [-] , L. Starý [-] , L. Zajíček [-] - L. Havel [-] , M. Brabenec [-] , J. Med [-] , F. Mareš [-] - A. Kutlvašr [-] (46. O. Baloun [-] ) , P. Prostřední [-]

ŽK: 35. P. Čejka , 54. D. Wasserbauer - 31. J. Vácha , 71. L. Starý .
Místo: Keřkov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Odvářka Jan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.