2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šňůra skončila v předposledním podzimním kole


Branky


0

Česká Bělá osm zápasů nepoznala hořkost porážky. Chtěla bodové zisky udržet co nejdéle, ale o víkendu se šňůra přetrhla zápasem v Nové Vsi, kde prohrála 2:0. S nováčkem se jé nedařila kombinace, protože hru nechali domácí na České Bělé a tento způsob jí příliš nesedí. Nová Ves totiž hlavně v prvním poločase spoléhala na zabezpečenou obranu a balony nakopávala a spoléhala na střelce Závorku. Toho ale hosté dokázali vymazat. Dva náhradní střelce ale domácí přeci jen našli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nakopávali, hostům vázla kombinace

První poločas hráli hosté z kopce. Domácí pouze nakopávali balony a čekali, co vymyslí Závorka. A tak hosté získali územní převahu. Ovšem žádné velké šance se nezrodily. Za zmínku stojí průnik Marka Pleskače, který domácí hasili na poslední chvíli odkopem na roh. Povedenou střelu na bránu domácích vyslal i Martin Klimeš, ale domácí brankář dobře zasáhl. Nová Ves si k šancím dostala až ke konci poločasu, ale Losenický svůj tým podržel. Do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Rozhodly dva rohové kopy

Od začátku druhého poločasu domácí zvýšili tempo a začali soupeře přehrávat. Ale na Losenického si zatím nepřišli. Tlak se stupňoval a nakonec se domácí dočkali po dvou rozích. V 62. minutě Závorka z levé strany rozehrál roh a Beneš ho tělem donesl až do branky – 1:0. Za dalších osm minut už to bylo o dvě branky. Tentokrát Závorka rozehrál přesně na hlavu Lebedy a ten navýšil skóre – 2:0. Česká Bělá se pak snažila s výsledkem ještě něco udělat, ale vázla jí kombinace a tak žádná vážná situace nepřišla.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
Vlastimil Šimek, předseda: „První poločas byla hra vyrovnaná. Česká Bělá hrála o fous lépe. Druhý poločas po pěti minutách jsme převzali iniciativu a soupeře k ničemu nepustili a sami dali dvě branky.“

FK Česká Bělá
Martin Ptáčník, trenér: „Dvě standardky a prohráli jsme. Vprvním poločase jsme museli vytvářet hru a na to nejsme zvyklí, nejde nám to. Domácí nechtěli hrát. Náš tým je o tom, že když hrajeme proti někomu, kdo je herně lepší, tak jsme schopní to ubojovat, ale neumím tvořit hru. Pozitivní na tom je, že jsme vymazali Závorku. Za první poločas jsme si ale nezasloužili prohrát.“



Sestavy


TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
M. Bárta [-] - J. Mrkvička [-] , L. Nedoma [-] , J. Peca [-] , L. Zápotočný [-] - J. Beneš [-] , J. Lebeda [-] (75. M. Šimek [-] ) , T. Sobek [-] , B. Čížek [-] - R. Závorka [-] , D. Červenka [-] (82. V. Šimek [-] )

FK Česká Bělá
P. Losenický [-] - S. Harvalík [-] , R. Hospodka [-] , P. Rosický [-] , T. Pohlreich [-] - M. Klimeš [-] , M. Pátek [-] , L. Sobotka [-] (80. V. Brožek [-] ) , R. Klement [-] - P. Rakušan [-] (65. V. Pleskač [-] ) , M. Pleskač [-] (75. Z. Benc [-] )

ŽK: 84. L. Nedoma .
Místo: Nová Ves u Sv.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Muzikář Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.