Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec sice ztratil vedení, ale zápas dovedl do vítězného konce


0

Přestřelka byl k vidění ve Ždírci. První celek tabulky si poradil se Starým Ranskem, v zápase padlo sedm branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nedali několik šancí

První poločas se vydařil lépe domácím, kteří šli už v 10. minutě do vedení. Hrající trenér poslal dlouhý aut do lajny Malínskému, který zatáhl balon a poslal ho na penaltu a tam ho do sítě uklidil Slavík – 1:0. Dvoubrankový náskok zařídil Ždírci Malínský, který zužitkoval centr Klimeše – 2:0. Jenže o tři minuty později se podařilo hostům zásluhou Machovce, který využil chyby v obraně snížit – 2:1. Pak domácí ještě zahodili další tři šance a tak se šlo do kabin za stavu 2:1.

Po vyrovnání se Ždírec vzpamatoval

Hned po návratu na hřiště si domácí nechali dát vyrovnávací branku, a nemuselo se jim to vymstít, ale dokázali se zvednout a v 64. Minutě se nejlépe v závaru po rohovém kopu zorientoval Slavík a svým druhým gólem vrátil ždíreckému béčku vedení – 3:2. Pak se domácí uklidnili a povedlo se jim i navýšit skóre. V 84. minutě utekl Klimeš po lajně a ze strany pálil ke vzdálenější tyči – 4:2. Hostům se podařilo výsledek už jen zkorigovat – 4:3.



Ohlasy k zápasu


TATRAN Ždírec nad Doubravou B
Tomáš Máša, hrající trenér Ždírce B: „Ze začátku to vypadalo dobře, pak se to trochu zaseklo. Hráli jsme hlavně my. Ze začátku jsme měli převahu a šli do vedení, mohli jsme ještě přidat tři branky. Navíc nám podle mě rozhodčí upřel penaltu. Hosté snížili. Do druhé půle jsme šli namlsaný a dostali jsme na 2:2. Pak jsme se ale zmátořili a zápas zvládli.“




Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou B
R. Fousek [-] - D. Bříza [-] , L. Polanský [-] , Z. Pleva [-] - P. Klimeš [-] , J. Matějka [-] , J. Zahradník [-] , D. Dvořák [-] , T. Máša [-] - L. Malínský [-] (69. P. Beran [-] ) , M. Slavík [-] (88. M. Kolář [-] )

TJ Spartak Staré Ransko
J. Žák [-] - T. Dohnal [-] (82. Z. Holas [-] ) , M. Říha [-] , M. Janáček [-] , R. Kafka [-] - F. Říha [-] , V. Vavroušek [-] , M. Vavroušek [-] (72. J. Dymáček [-] ) , M. Ročárek [-] - A. Havlíček [-] , P. Machovec [-] -

ŽK: 70. T. Dohnal .
Místo: Ždírec nad Doubravou. Počet diváků: 115. Rozhodčí: STANĚK Jan - PŮLPÁN Ondřej, KUTIL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.