Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánov si na úvod sezony smlsl na béčku Bystřice nad Pernštejnem


Branky


0

Ambiciózní Štěpánov nad Svratkou přivítal při svém vstupu do sezony béčko Bystřice nad Pernštejnen a potvrdil roli favorita. Hostům, kteří hráli celý druhý poločas o deseti bez vyloučeného Svobody, však nelze v pekelném horku upřít snahu, když se dostali i k několika šancím. Ty zmařil výbornými zákroky nejlepší hráč na hřišti - brankář Kubíček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólovou pětiminutovku načal Kutnyk

V prvním poločase se děly věci především mezi 13. - 17. minutou. Nejprve rozradostnil domácí diváky Kutnyk, který nádhernou střelou do šibenice poslal pavouka v brance hostí bez ohledu na počasí na nucenou procházku - 1:0. O tři minuty později napřáhl zdálky Veselský a síť za Haluškou se rozvlnila po druhé 2:0. Minutu nato však bylo opět na drama zaděláno. Po rohovém kopu se k odhlavičkovanému balonu dostal Buchta, odcentroval a Karásek hlavou snížil na 2:1. Platnost gólu musel potvrdit až pomezní, protože brankáři Kubíčkovi nechybělo k úspěšnému zákroku mnoho. Na konci poločasu pak udeřilo na druhé straně, když po faulu na Ludvíka zvýšil na 3:1 utěšenou střelou z přímého kopu Brázda. Hosté šli navíc do kabin jen v deseti, když byl po druhé žluté vyloučen Michal Svoboda.

Kubíček zamkl kasu

Ve 2. poločase nevyužili hosté jedinečnou příležitost na zdramatizování výsledku, když neproměnili penaltu, která se kopala po faulu Fialy na Hájka. Čech nedokázal ani nadvakrát propasírovat balon za výborného Kubíčka, který se rozhodl, že další střelu za svá záda již prostě nepustí. Diváci tak mohli obdivovat jeho efektní i efektivní zákroky, které vytahoval proti šancím soupeře. V 67. minutě se blýskl hezkou individuální akcí Ludvík - 4:1. V 70. minutě pak po střele Radka Horáka pomohlo Kubíčkovi břevno. Protože za domácí neproměnil své šance Samek, konečné skóre zápasu zůstalo na výsledku 4:1.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Štěpánov nad Svratkou - Ivo Jílek (trenér): S výkonem týmu jsem spokojen. Kluci potěšili diváky nádhernými góly. Zápas jistě ovlivnilo vyloučení Michala Svobody, protože hrát v takovém horku o deseti není nic příjemného. Nejlepším hráčem na hřišti byl náš brankář Kubíček.

SK Bystřice nad Pernštejnem B
Bystřice nad Pernštejnem B - Jiří Dejnožka (trenér): Přestože jsme prohráli, děkuji klukům za předvedený výkon. Nesložili zbraně a i v deseti bojovali, v druhém poločase jsme dokonce byli místy lepším týmem. Chválím domácího brankáře Kubíčka, který chytil snad 5 gólů. Z mého týmu vyzdvihuji Karáska.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
V. Kubíček [-] - V. Kutnyk [-] , V. Sedláček [-] , T. Brázda [-] - D. Fiala [-] , V. Kovalchuk [-] , T. Samek [-] , M. Tichý [-] - J. Ludvík [-] , J. Veselský [-] - D. Kintr [-] (81. J. Kintr [-] )

SK Bystřice nad Pernštejnem B
M. Haluška [-] - V. Svoboda [-] , R. Horák [-] , M. Svoboda [-] - J. Buchta [-] (24. O. Urbánek [-] ) , J. Holý [-] (70. M. Dobiáš [-] ) , O. Hájek [-] , R. Špatka [-] , Z. Sklenář [-] - P. Karásek [-] , D. Čech [-]

ŽK: 38. M. Tichý - 16. M. Svoboda , 66. J. Holý . ČK: 45. M. Svoboda .
Hráči zápasu: P. Karásek .
Místo: Štěpánov. Počet diváků: 120. Rozhodčí: HANZL Daniel - KREJČÍ Vlastimil, PETRLÍK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.