Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínská Svratka po postupu z okresu pokračuje v krasojízdě


Branky


0

Domácí hrající stále ještě v postupové euforii přivítali na domácím hřišti Rapotice, které naopak zažívají sestupovou kocovinu. Radešínská Svratka v minulém kole namlsala své diváky výhrou nad Stonařovem, a tak se čekalo na to, zda svoji výhru dokáže potvrdit proti soupeři, který byl před startem soutěže označován za jednoho z kandidátů na postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase přišla ofenzivní smršť

Domácí trenér Michal Strachoň naordinoval svým svěřencům ofenzivní taktiku a již ve 4. minutě se poprvé na stadionu ozvalo hromové GÓÓÓÓL! To Mužátko našel krásným pasem za obranu Pekárka a ten otevřel skóre utkání 1:0. Hosté se snažili hrát ofsajd systém, ne vždy ale ofsajdová past sklapla včas, a tak domácí mohli předvést svým fanouškům, že dokáží vypracované šance i trestuhodně zahodit. Mezi 6.-16. minutou šli sami na Tomáše Laše Pekárek, Vojtěch Šacl i Dostál, ani jeden z nich však svoji tutovici neproměnil. To mohlo domácí mrzet, když ve dvacáté minutě trefil z přímého kopu Jašek břevno Šebkovy branky. Ve 21. minutě pak na straně domácích zakončoval krásnou kombinaci 2 na 3 Dostál střelou vedle. Ve 31. minutě se však již tento hráč dočkal a po krásné přihrávce Pekárka zleva na malé vápno zvýšil na 2:0. Pekárek vůbec v tomto zápase těšil oči domácích fanoušků kousky vídanými ve vyšších soutěžích a právě jeho střelu dorážel opět Dostál ve 43. minutě - 3:0.

V druhém poločasu se trefili Dvořák a Matoušek

Do druhého poločasu nastoupili domácí s cílem držet balon a nepustit hosty do hry, to se jim však především v jeho úvodu ne úplně dařilo. Hosté se dostali do dvou větších šancí, Slabý však ztroskotal na Šebkovi a tomu pomohla tyč i po nešťastné teči jednoho z domácích beků. Svratečtí hrozili především z brejků. Průnik střídajícího Dvořáka zleva však vychytal výborný Laš, Havránek se pak v další akci poněkud unáhlil střelou nad. V 75. minutě neudržel nervy na uzdě hostující Sobotka a musel pod sprchy.  Na konci zápasu však branky přece jen ještě padly. Nejprve po krásné akci Vojtěcha Šacla z levé strany zvýšil Dvořák na 4:0, pak chyboval jinak výborný stoper Svratky Zdražil a Škorpíkův nákop za obranu využil ke vsítění čestného úspěchu Matoušek 4:1. Domácí i druhý domácí zápas vyhráli a mohou se radovat z výborného vstupu do soutěže, Rapotice se pokusí zabrat v příštím kole.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Michal Strachoň (trenér Radešínské Svratky): S výkonem především v první půli jsem naprosto spokojen. Kdyby to po poločase bylo 6:0, nemohl se nikdo divit. Po poločase jsme chvíli ne úplně plnili taktiku, kterou bylo snažit se co nejvíce držet balon, hosté toho však nedokázali využít. Výborný výkon podal Pekárek, chválím i Zdražila a Vojtěcha Šacla.

FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí Rapotic): V prvním poločase byli domácí jasně lepší, na nás stále ještě doléhá zklamání ze sestupu. Škoda, že se nám v úvodu druhého poločasu nepodařilo zápas zdramatizovat, šance na to byly. Pochvalu zaslouží brankář Laš, který ještě několik jasných gólů chytil.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
R. Šebek [-] - O. Hudeček [-] , J. Novák [-] , M. Zdražil [-] , M. Šacl [-] - V. Šacl [-] , M. Mužátko [-] , J. Janů [-] , R. Havránek [-] (70. L. Kachlík [-] ) - M. Pekárek [-] (58. J. Dvořák [-] ) , J. Dostál [-] (83. A. Jinek [-] ) -

FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Jašek [-] , J. Tesař [-] , L. Stehlík [-] (46. M. Michálek [-] ) , M. Sobotka [-] , J. Slabý [-] , P. Matoušek [-] , M. Škorpík [-] , M. Laš [-] , P. Císař [-] , K. Kovařík [-] (70. J. Miko [-] )

ŽK: 87. M. Zdražil - 29. P. Císař , 70. M. Laš , 75. M. Sobotka . ČK: 75. M. Sobotka .
Hráči zápasu: M. Pekárek , M. Zdražil , J. Dostál - T. Laš .
Místo: R. Svratka. Počet diváků: 100. Rozhodčí: LICEK Jan - STRATENÝ Michal, MIČKA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.