2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš B vytěžila z minima maximum a získala premiérové tři body


Branky


0

Duel dvou týmů ze spodních pater tabulky přinesl fotbal, který příliš krásy nepobral. Domácí nakonec vybojovali premiérové vítězství v této sezoně, Stonařovu se nepovedlo navázat na minulé vítězství s béčkem Bystřice. Cena těchto urputně vybojovaných bodů se může ukázat až na konci sezony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vařílek krásnou střelou zajistil domácím vedení

Zpočátku nic nenapovídalo tomu, že by hosté ze Stonařova měli odejít poraženi. Hned na začátku se řítil Čumpl sám na brankáře Pelána, svoji šanci však v gólový zisk neproměnil, stejně tak neuspěl ve své příležitosti Škrdla. Když Kubelka trefil jen tyč, udeřilo na druhé straně. Po zbytečné chybě hostí se k balonu dostal Čech, přihrál Vařílkovi a ten nádhernou střelo do šibenice otevřel skóre - 1:0. V další šanci se pak za domácí ocitl po Bartoškově přímém kopu právě autor přihrávky na první gól Čech, hlavou však netrefil míč podle svých představ. Na konci prvního poločasu pak došlo k dalšímu klíčovému okamžiku zápasu, kdy se prakticky v totožné chvíli zranil kapitán hostů Kozojed a střední záložník Kubík. Bylo jasné, že hosty bude čekat ve druhém poločase těžká úloha, pokud budou chtít bodovat.

Nedáš, dostaneš, předvedl Tomáš Pelán

Druhý poločas příliš fotbalové krásy nepobral a šancí bylo ještě méně než příslovečného šafránu. Za domácí vystrašil branáře Měrtla střelou do tyče z přímého kopu Klusák, Martin Švanda pak z dorážky netrefil odkrytou branku. Stonařovský Škrdla střílel z 18 metrů sice hezky, střela však šla těsně vedle šibenice. Definitivní rozhodnutí přišlo až v samotném závěru. Hosté kopali rohový kop, dostali se ke dvěma dorážkám, které si však cestu do branky Pelána nenašly, načež Tomáš Pelán zabalil balon a štrádoval si to přímou linkou vlastní vápno - Měrtl až přímo k němu, situaci vyřešil mazácky přehozením a rozhodl o výhře domácích - 2:0. Stonařovští už síly na zvrat neměli a Velká Bíteš se může těšit z prvních tří bodů.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (kapitán Velké Bíteše B): Spokojeni jsme s první výhrou. Pro nás to byl existenční zápas, ve kterém jsme nutně potřebovali zvítězit, což se podařilo. Na dívání to asi nic pěkného nebylo, ale tři body jsou tři body. Chválím střelce branek Vařílka a Tomáše Pelána.

TJ Sokol Stonařov
Zdeněk Štancl (hrající trenér Stonařova): Byl to vyrovnaný zápas, kterému by spíše slušela remíza. Dostali jsme hloupý první gól, od toho se vše odvíjelo. Dalším klíčovým momentem pak bylo zranění Kozojeda s Kubíkem, druhý poločas již byl z naší strany horší a na zvrat jsme neměli. Ocenění zaslouží Kubík, jenž zápas se sebezapřením dohrál takřka celý.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - O. Švanda [-] - R. Hemala [-] - M. Paprskář [-] , M. Švanda [-] (84. L. Prchal [-] ) , M. Vařílek [-] , J. Jelínek [-] , M. Čech [-] , T. Pelán [-] , J. Kadlec [-] (72. T. Mrňa [-] ) , O. Bartošek [-] (50. M. Klusák [-] )

TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - D. Urbánek [-] , P. Kubík [-] (81. Z. Štancl [-] ) , P. Kozojed [-] (48. F. Příhoda [-] ) , M. Kubelka [-] , J. Nešpor [-] , P. Plavec [-] - P. Rychlík [-] , M. Čumpl [-] - M. Škrdla [-] , J. Toth [-] -

ŽK: 41. J. Kadlec , 69. M. Čech - 44. P. Kozojed , 81. D. Urbánek .
Hráči zápasu: T. Pelán - P. Kubík .
Místo: Velká Bíteš. Počet diváků: 55. Rozhodčí: SVOBODA Jan - RYŠÁNEK Zbyšek, PODOBA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.