Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Štěpánově to vypadalo jako na koridě a Šebkovice odjely s debaklem


Branky


2. V. Kovalchuk (p.) , 6. V. Sedláček , 17. T. Samek , 58. M. Tichý , 77. V. Kutnyk , 88. V. Kutnyk - 32. M. Chytra , 52. P. Hrůza
0

Utkání, v němž se střetly týmy, které mají v úvodu sezony problémy s proměňováním šancí, mělo o svůj náboj postaráno již před svým začátkem. Štěpánovu se vinou problémů se sestavou minulá kola vůbec nepovedla, Šebkovice si pro změnu chtěly odvézt body, které minule ztratily zbytečnou prohrou s Radostínem, takže šlo o to, který tým se dříve chytne. Domácí však hned v úvodu nechali zapomenout na svá předešlá střelecká trápení a poté tekly nervy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový úvod domácích završil Samek

Lepší vstup do zápasu si domácí nemohli přát. Hned ve druhé minutě fauloval Dvořák Sedláčka, k exekuci pokutového kopu se postavil Kovalchuk a poslal domácí do vedení - 1:0. Sedláček byl vůbec v úvodu zápasu při chuti, což dokázal hned v šesté minutě, když utekl přes polovinu hřiště a krásně zavěsil - 2:0. Sen domácích fanoušků pokračoval v 17. minutě, kdy Samek po protiútoku střelou z levé strany vápna zvýšil již na 3:0. Takový vývoj opravdu nikdo nečekal a nebylo se čemu divit, že frustrovaným hostům se začalo občas zatmívat před očima. Odnesl to zraněním Mareš, jehož už v 23. minutě střídal Lustig. Již ve 26. minutě musel po druhé žluté kartě opustit hřiště tahoun z minulých zápasů Rygl. Vyloučení však jakoby hostům překvapivě pomohlo. Hra se vyrovnala a Chytra snížil dorážkou střele odražené od břevna na 3:1. Marek Tichý a Kutnyk se za Štěpánov ve svých šancích neprosadili, takže poločasové skóre mělo tuto podobu.

Šebkovice dohrávaly v osmi

Začátek druhého poločasu pak drama tohoto zápasu postupně gradoval. Hostující obránce Hrůza se dostal k odraženému rohu na hranici velkého vápna a snížil na rozdíl jediné branky na 3:2. Jenže Tichý v 58. minutě odmítl krásnou střelou zdálky jakékoli drama - 4:2. Pak se začalo na hřišti červenat jako na koridě! Nejprve musel nuceně opustit hřiště Chytra a poté také velezkušený stoper Kotaška. Trenér Stoklas následně strategicky stáhl hráče, u nichž hrozilo největší nebezpečí případného vyloučení a zápas se v podstatě již jen dohrával. Domácí diváci se přesto dočkali ještě dvou branek a u obou byl Kutnyk. Na 5:2 zvyšoval po přihrávce Kovalchuka, na 6:2 pak ze samostatné akce, kdy obešel brankáře a zakončil levou nohou. Štěpánov tak získal cenné tři body, Šebkovice se musí koncentrovat na další zápas s Měřínem, kdy je nebude čekat nic jednoduchého.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Ivo Jílek (hrajicí trenér Štěpánova): Konečně jsme nastoupili v sestavě, která byla podle mých představ, začátek zápasu nám potom vyšel parádně. Mrzí zranění Mareše, který zatím prožívá smolné angažmá. Paradoxně nám uškodilo vyloučení hostujícího Rygla, hosté byli v deseti lepší, náš výkon se naopak o něco zhoršil. Proti osmi se často nehraje, bylo to zvláštní, na hřišti bylo plno prostoru a my úplně nevěděli, co si s ním počít. Doufám, že vydařený výkon potvrdíme proti Radešínské Svratce. Výborně zahráli Sedláček a Kovalchuk.

TJ Sokol Šebkovice
Jiří Stoklas (trenér Šebkovic): Takový zápas se těžko hodnotí. Rozhodlo prvních dvacet minut a vyloučení Rygla. Přesto jsme se dokázali zvednout a korigovat nepříznivý výsledek, po dalších vyloučeních však již bylo po jakýchkoli nadějích. Příští zápas nás nečeká nic jednoduchého, uvidíme, jak se nám podaří slepit sestavu.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
V. Kubíček [-] - O. Hrubeš [-] , T. Brázda [-] , V. Sedláček [-] , D. Fiala [-] (67. J. Hanák [-] ) - J. Veselský [-] (23. K. Lustig [-] ) , V. Kutnyk [-] , T. Samek [-] (84. I. Jílek [-] ) , V. Kovalchuk [-] - M. Tichý [-] , M. Mareš [-] -

TJ Sokol Šebkovice
J. Kuba [-] - D. Kašpárek [-] , Z. Přibil [-] , A. Kotačka [-] , P. Hrůza [-] - L. Štveráček [-] (80. T. Kotačka [-] ) , V. Říha [-] , Z. Roupec [-] (78. M. Horváth [-] ) - J. Rygl [-] - Š. Dvořák [-] (66. J. Holčapek [-] ) , M. Chytra [-]

ŽK: 24. D. Fiala - 15. J. Rygl , 38. Z. Přibil , 39. Š. Dvořák . ČK: 26. J. Rygl , 59. M. Chytra , 61. A. Kotačka .
Hráči zápasu: V. Sedláček , V. Kovalchuk .
Místo: Štěpánov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: BÍLEK Zdeněk - BENEŠ Jiří, BÁRTOVÁ Mirka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.