Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostující Sklenář byl při chuti a Bystřice si odvezla senzační vítězství


Branky


36. L. Tichý , 54. M. Němec - 24. Z. Sklenář , 32. Z. Sklenář , 39. F. König , 85. M. Svoboda (p.) , 90. F. König
0

Na horkou půdu Křoví, odkud se body zpravidla nevozí, zavítalo béčko Bystřice. Podle tabulky se mělo jednat o jasnou záležitost domácích, ale na fotbale je krásné, že průběh zápasu se nedá nikdy s jistotou předpovědět. Bystřice se vzepřela roli outsidera a odvezla si ze Křoví senzační vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapitán Sklenář řádil

Domácí vstoupili do zápasu zle nedobře, jejich výkon byl plný individuálních chyb a na jejich straně se kupila špatná zpracování i auty, které nenalezly svého adresáta. Do šancí se tak pochopitelně nedostávali. Naopak Bystřice šla do vedení a vděčit za to mohla především svému kapitánu Sklenářovi. Ten ve 24. minutě napřáhl a krásnou střelou poslal hosty do vedení - 0:1. O šest minut později pak Bystřice zmrazila domácí podruhé, když Karásek rozehrál rychlý aut a právě Sklenář z otočky navýšil na 0:2. Domácí však kontrovali už za čtyři minuty, když se Kalina u rohového praporku krásně zbavil dvou obránců hostí, odcentroval, ale na jeho centr útočníci Křoví nedosáhli. K míči se však dostal mladičký Chlup, který chtěl možná střílet, byl z toho však přesný centr a Tichý hlavičkou korigoval na 1:2. V tuto chvíli se možná domácí mohli nadechnout k náporu, ale nestalo se tak. Roštinský ztratil balon, který se rychle dostal na druhou stranu hřiště a po centru Karáska se do vzduchu pověsil nejmenší muž na hřišti König a bylo to zase o dvě branky - 1:3.

Němcova krásná střela do vinglu body nepřinesla

Druhý poločas začali domácí s větrem v zádech odhodláni zlomit nepříznivý vývoj zápasu. Pomohly jim k tomu i změny v sestavě, kdy se Šustáček vysunul na hrot a na pozici stopera se naopak posunul Roštinský. V 54. minutě se k přímému kopu postavil Martin Němec a střelo do vinglu nedal Haluškovi šanci - 2:3. Domácí si pak vyprodukovali i další šance, Šustáček, Němec, Kalina ani Pollák je však nepřetavili v gólový zisk. Další pohroma pro ně však na sebe nechala čekat až do 83.  minuty, kdy po standardce zabránil balonu v cestě do Sárovy branky instinktivně rukou Beránek. Ten musel odejít ze hřiště a Michal Svoboda rozhodl střelou z penalty - 2:4. V poslední minutě pak ještě König využil chyby v rozehrávce a zvýšil na 2:5 pro hosty, kteří si z Bystřice odvezli senzační tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla (trenér Křoví): Z naší strany se jedná o zbytečnou ztrátu tří bodů, kterou zapříčinil náš špatný výkon plný individuálních chyb. Přestože se po půli náš výkon zlepšil, body nám to nepřineslo. Rozdílovým hráčem byl v tomto zápase hostující kapitán s divizními zkušenostmi Sklenář, který potvrdil, že to na noze stále má. Z našich hráčů snesl přísnější měřítko snad jen brankář Sára.

SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka (trenér Bystřice): Výhra je překvapivá, ale zasloužená. Šli jsme jí naproti bojovným výkonem celého týmu, který nastoupil, jak již se stává tradicí, v kombinované sestavě. Nad všemi na hřišti vynikal kapitán Sklenář, přičemž především jeho první branková střela byla pastvou pro oči.



Sestavy


TJ Sokol Křoví
Z. Sára [-] - R. Roštinský [-] , E. Pollák [-] , J. Beránek [-] , L. Tichý [-] , L. Knotek [-] , M. Němec [-] , M. Kalina [-] , P. Bartošek [-] , L. Němec [-] (10. J. Chlup [-] ) , M. Šustáček [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem B
M. Haluška [-] - M. Dobiáš [-] , M. Svoboda [-] , M. Svoboda [-] , R. Horák [-] - Z. Sklenář [-] , F. König [-] , M. Zich [-] , O. Urbánek [-] (85. J. Svoboda [-] ) - D. Čech [-] , P. Karásek [-] -

ŽK: 38. J. Beránek , 51. L. Tichý , 72. R. Roštinský - 53. M. Svoboda . ČK: 83. J. Beránek .
Hráči zápasu: F. König , Z. Sklenář .
Místo: Křoví. Počet diváků: 80. Rozhodčí: JANOVSKÝ Aleš - BENEŠ Jiří, PŮLPÁN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.