3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínská Svratka porazila před rekordním počtem diváků Moravec


Branky


15. J. Janů , 56. M. Pekárek (p.) , 87. M. Mužátko - 62. J. Hladík
0

Do Radešínské Svratky přijel vedoucí Moravec a na zápas bylo zvědavých 380 diváků! Domácím se před touto pouťovou návštěvou podařilo získat cenný skalp a získat tři body, soutěž se tak v polovině podzimní části opět velmi vyrovnala, když mezi prvním a šestým místem je rozdíl pouhých tří bodů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dalekonosná střela Janů Pokorného překvapila

V prvním poločase se hrál vyrovnaný bojovný zápas, který příliš brankových příležitostí nenabídl. V první šanci se ocitli v deváté minutě hosté, o dvě minuty později se pak ještě zastřeloval vedle šibenice kapitán Svratky Janů. V 15. minutě se pak právě tento hráč postavil k zahrávání přímého kopu z dobrých 35 metrů, míč ve vzduchu trochu zaplaval a brankář Pokorný ho musel lovit ze své sítě - 1:0. Vzruch přinesla ještě 41. minuta, když Mužátko vybojoval míč, přihrál jej Vojtěchu Šaclovi a ten narazil Pekárkovi, jehož střelu z boku Pokorný chytl. Pouťovou pohodu tak tvrdilo poločasové těsné vedení domácích.

Penalta, červená karta a bylo rozhodnuto

Ve druhém poločase byl Moravec lepší, na což mohlo mít vliv i zranění svrateckého Zdražila. Z ojedinělého útoku Svratky však přišlo rozhodnutí, když po střetu Plhala s Toufarem ukázal rozhodčí Novotný na penaltu a navíc druhou žlutou kartou poslal hostujícího obránce pod sprchy. Pekárek se nemýlil a domácí vedli - 2:0. Na hostech však bylo sympatické, že se ani v deseti nepoložili, ale naopak stupňovali svoje úsilí, za což jim bylo odměnou snížení Hladíka po dlouhém autu z pravé strany - 2:1. Již předtím přitom stejný hráč trefil z té samé strany boční tyč. Vyrovnání však nepřišlo, a to navzdory tomu, že v poslední desetiminutovce Moravec hodně otevřel hru. Výsledkem však byla naopak gólová pojistka od Radešínské Svratky, s níž přičel po rychlém brejku po přihrávce Dostála, jenž střídal zraněného Jinka, Mužátko - 3:1. Protože Havránek v další brejkové situaci trefil jen brankáře, zápas skončil výhrou domácích 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Michal Strachoň (trenér Radešínské Svratky): Jsem spokojen s bojovným výkonem i s nasazením celého týmu, což nám přineslo ve svém součtu zaslouženou výhru. Pochvalu si dnes zaslouží celý tým, konkrétně zmíním Pekárka a kapitána Janů. Škoda zranění Zdražila a Jinka, kterému se po srážce se soupeřem motala hlava, a proto musel být střídán.

TJ Moravec
Luboš Tulis (trenér Moravce): V tomto zápase jde pro nás o zbytečnou ztrátu. Nemyslím si, že bychom byli horší než Radešínka. Ve druhém poločasu jsme si i v deseti vytvořili tlak, a proto za výkon v něm chválím celý tým. Domácí v podstatě z minima vytěžili maximum. První gól dali po chybě brankáře, druhý z penalty a třetí z rychlého brejku do naší otevřené obrany.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
R. Šebek [-] - O. Hudeček [-] , J. Novák [-] , M. Zdražil [-] (38. A. Jinek [-] ) , M. Šacl [-] (84. J. Chrást [-] ) - V. Šacl [-] , M. Mužátko [-] , J. Janů [-] , R. Havránek [-] - M. Pekárek [-] , I. Plhal [-] -

TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - L. Slavíček [-] , M. Černý [-] , F. Kovář [-] , J. Hladík [-] , P. Červinka [-] , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , T. Hladík [-] , F. Kudiovský [-]

ŽK: 22. M. Šacl , 28. M. Zdražil , 54. A. Jinek , 57. J. Janů , 88. O. Hudeček - 27. T. Toufar , 75. P. Červinka . ČK: 55. T. Toufar .
Hráči zápasu: J. Janů , M. Pekárek .
Místo: R. Svratka. Počet diváků: 380. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - POJEZNÝ Jan, TESAŘ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.