Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice v dalším bláznivém zápase vyplenily Kněžice


Branky


26. F. Krupica , 36. M. Pecka (vl.) - 32. V. Říha , 41. L. Štveráček , 67. D. Kašpárek , 74. M. Chytra , 85. P. Durda , 90. Z. Roupec
0

Je to již tradice této části podzimu. Kdo chce vidět spoustu branek, nějakou tu červenou kartu a emoce, měl by vyrazit na zápas Šebkovic. Ty tentokrát zavítaly na hřiště překvapení soutěže Kněžic, kterému se na lavičku vrátil z lázní trenér Zeman, jeho svěřenci mu ale výsledkem radost rozhodně neudělali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas ještě debakl nepředznamenal

Začátek zápasu přitom začal pro Kněžice velmi dobře. Kanonýr Krupica vystihl přihrávku jednoho z hostujících obránců a tváří v tvář Kubovi v 26. minutě nezaváhal - 1:0. Domácí se však z vedení dlouho netěšili, když se po standardce dostal k odraženému míči ve vápně levý záložník hostů Říha a nekompromisně vyrovnal - 1:1. Na tuto branku dokázali ještě domácí reagovat, když si po centru z pravé strany od Dušana Vlčka srazil míč do branky šebkovický stoper Pecka - 2:1. Do kabin se ale přesto šlo za nerozhodného stavu, kdy Štveráček kopal z levé strany trestný kop, brankář Hauser míč podběhl a ten se zastavil až v síti - 2:2. Domácí ještě netušili, jak je bude na konci zápasu mrzet šance, v níž se ještě před vyrovnáním ocitl Mrkvica, recept na Kubu však nenašel. Na druhé straně při svých velkých šancích neuspěli Chytra i Štveráček.

Kašpárek odstartoval demolici

Zpočátku druhého poločasu se hrál ještě poměrně vyrovnaný fotbal, kdy na domácí straně zahrozil Filip Salák. Pak ovšem přišla 67. minuta, kdy se po centru do vápna Kněžic míč různě odrážel mezi hráči, aby jej nakonec Kašpárek uklidil do branky - 2:3. V tu chvíli jako by se strhla lavina. O chvíli později byli diváci svědky krásné akce, kdy utekl po lajně Říha, přihrál Kašpárkovi, který přesně odcentroval do vápna a Chytra hlavičkoval do Hauserovy branky - 2:4. Poté Šebkovice splnily i svoji normu, co se týká červených karet, když byl vyloučen smolař zápasu Pecka. Pět minut před koncem si pak na přímý kop rozehrávaný z poloviny hřiště vyskočil Durda - 2:5. Konečnou podobu výsledku dal v poslední minutě střelou za velkým vápnem Roupec - 2:6. Hosty tak nemusela mrzet ani velká šance, kterou měli za stavu 2:4, kdy utekl po lajně Říha, přihrával před prázdnou bránu, kde byl Kašpárek, a k úžasu všech diváků i hráčů minul. Šebkovice tedy poměrně jednoznačně vyhrály a vystřídaly Kněžice na druhé příčce v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kněžice
Vojtěch Zeman (trenér Kněžic): Až do stavu 2:4 se jednalo o poměrně vyrovnaný zápas. Hosté byli ve druhé půli lepší a hrozili z nebezpečných brejků. Tento zápas se našemu týmu nepovedl. Navzdory prohře chválím Zelenku, který nejméně kazil.

TJ Sokol Šebkovice
Jiří Stoklas (trenér Šebkovic): Dnes jsem konečně spokojen s hrou i výsledkem. Hráči bojovali a vzali si ponaučení z minulého zápasu. Škoda vyloučení Pecky, na druhou stranu již v příštím zápase bude moci hrát další karetní hříšník Kotaška. V mém týmu výborně zahrál na levém kraji zálohy Říha a ve středu Zdeněk Roupec.



Sestavy


TJ Sokol Kněžice
M. Hauser [-] - P. Svoboda [-] , J. Kříž [-] , V. Diviš [-] , K. Indra [-] (46. D. Salák [-] ) - V. Mrkvica [-] , L. Zelenka [-] , D. Sobotka [-] , F. Salák [-] , D. Vlček [-] (78. J. Uher [-] ) - F. Krupica [-]

TJ Sokol Šebkovice
J. Kuba [-] - D. Kašpárek [-] (89. J. Svoboda [-] ) , Š. Dvořák [-] , Z. Přibil [-] , M. Pecka [-] - L. Štveráček [-] , D. Večeřa [-] , M. Chytra [-] (82. P. Durda [-] ) , V. Říha [-] , Z. Roupec [-] - M. Hobza [-] (77. Z. Eberl [-] )

ŽK: 36. F. Salák , 66. D. Salák - 23. M. Chytra , 56. M. Pecka . ČK: 80. M. Pecka .
Hráči zápasu: L. Zelenka - V. Říha , Z. Roupec .
Místo: Kněžice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: PŮLPÁN Ondřej - KRULÍK Josef, KRONDRÁF Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.