M. Chytra 23. (p.)
M. Hobza 64.
P. Durda 75.
M. Chytra 88.
4:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovický Chytra orámoval svými brankami výhru nad Křovím


Branky


23. M. Chytra (p.) , 64. M. Hobza , 75. P. Durda , 88. M. Chytra - 14. M. Němec , 78. M. Kalina
0

Šebkovice přivítaly Křoví a měly šanci přiblížit se vedoucímu Moravci na rozdíl jediného bodu. To se jim skutečně povedlo a je snad už zbytečné připomínat, že zápas měl divoký průběh, padlo hodně branek i nějaká ta červená karta. To už je na podzim v zápasech tohoto týmu prostě tradice!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martina Němce musela neproměněná penalta hodně mrzet

Oproti všem předpokladům šli do vedení hráči ze Křoví. Martin Němec dostal od svého bratra Lukáše krásný balon za obranu a ocitl se v pro něho ne úplně typickém samostatném úniku, situaci vyřešil s přehledem a podle brankáře Kuby otevřel skóre - 0:1. Pak přišel zřejmě klíčový okamžik celého zápasu. Roštinský přihrál Lukáši Němcovi a ten byl ve vápně faulován. K exekuci penalty se postavil Martin Němec a ani nadvakrát neproměnil, když se Kuba vyznamenal výborným zákrokem. Netrvalo dlouho a penalta se kopala i na druhé straně, když na rohu vápna Šustáček fauloval Kašpárka, který dostal z levé strany pěknou přihrávku od Říhy. Chytra se nemýlil a bylo to 1:1. Přestože takhle skončil poločas, šancí viděli diváci mnohem víc. Šebkovický Chytra šel sám na Sáru, svoji příležitost však neproměnil, z pravé strany se dostal do šance i Večeřa, také on však měl k brance daleko. Na druhé straně hrozili bratři Němcové, Roštinský a zdálky i Kalina.

Durda se při gólu smolně zranil

Ve druhém poločase přišel další klíčový moment v šedesáté minutě, když musel po druhé žluté do kabin hostující debutant Mica. Domácí přesilovku využili již za čtyři minuty, když zahrával Štveráček z boku trestný kop a po chybě Lukáše Němce se k míči dostal na malém vápně Hobza, který nedal Sárovi šanci - 2:1. Hned poté však neudržel nervy na uzdě domácí Kašpárek a počet hráčů na hřišti se vyrovnal. Rozhodnutí přišlo čtvrt hodiny před koncem, kdy balon potáhl Roupec, přihrál napravo Večeřovi, ten vrátil míč pod sebe a střídající Durda, který byl na hřišti tři minuty, doklepl míč do branky - 3:1. Zaplatil za to však zraněním a záhy musel vystřídat za Hrůzu. Roštinský pak trefil břevno, ke zdramatizování zápasu došlo v 78. minutě, kdy dlouhý aut Roštinského poslal po pěkném uvolnění do branky Kalina - 3:2. Hosté však již v sobě síly k obratu nenašli, naopak ještě jednou inkasovali, když Hrůza přihrávkou mezi obránce vybídl ke skórování Chytru a ten kličkou Sárovi uzavřel gólový účet zápasu - 4:2. Vynahradil tak svoje střelecké selhání za stavu 3:1, kdy ho ve vyložené šanci Sára pro změnu vychytal. Na samotném konci zápasu se pak ještě ten samý hráč po přihrávce Štveráčka ocitl tváří v tvář Sárovi, hattricku ale nedocílil. Šebkovice si tak připsaly důležité tři body a dotáhly se na čelo tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice
Jiří Stoklas (trenér Šebkovic): Hrál se zápas nahoru dolů, který ale z mého pohledu příliš krásy nepobral. První poločas byl vyrovnanější, my měli více ze hry, ale na šance to bylo stejně. Jsme rádi za tři body. Chválím Chytru a Štveráčka.

TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla (trenér Křoví): Byl to divoký zápas. Mysleli jsme, že Šebkovice podají o něco lepší výkon, o to více ztráta mrzí. Pro nás je trochu nezvyk hrát na jejich velikém, dlouhém hřišti. První poločas byl z naší strany lepší než ten druhý. Z domácích se mi líbil Štveráček, z našeho týmu byli všichni zhruba na stejné úrovni, trochu snad vyčníval předstoper Knotek.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice
J. Kuba [-] - Z. Přibil [-] , Š. Dvořák [-] , A. Kotačka [-] - M. Hobza [-] (73. P. Durda [-] ) , Z. Roupec [-] , L. Štveráček [-] , D. Večeřa [-] , M. Chytra [-] (90. T. Kotačka [-] ) , V. Říha [-] - D. Kašpárek [-]

TJ Sokol Křoví
Z. Sára [-] - J. Beránek [-] , F. Mica [-] , R. Roštinský [-] , E. Pollák [-] , J. Kašpar [-] , L. Knotek [-] , M. Němec [-] , M. Kalina [-] , L. Němec [-] , M. Šustáček [-]

ŽK: 26. F. Mica , 72. R. Roštinský . ČK: 66. D. Kašpárek - 60. F. Mica .
Hráči zápasu: L. Štveráček , M. Chytra - L. Knotek .
Místo: Šebkovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: NENADÁL Pavel - NECHVÁTAL Tomáš, ČAMRA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.