4:1
(1:1)
34. M. Šacl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva přímé kopy Lukáše Němce přinesly Křoví tři body


Branky


0

Do Křoví přijela Radešínská Svratka, která si chtěla napravit reputaci z minulého kola, kdy doma dostala čtyřgólový příděl od Křoví. Hrál se vyrovnaný fotbal a body nakonec zůstaly doma. Vzhledem k situaci v tabulce jsou pro domácí obzvlášť cenné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka Michala Šacla poločasové vedení neznamenala

Radešínská Svratka nastoupila do zápasu o něco lépe a vytvořila si i náznaky šancí. Pekárek si pěkně naběhl, ale trefil jen brankáře Sáru, propadlý centr na penaltu pak Dostál netrefil do branky. Nakonec se hosté ve 34. minutě konečně dočkali, když Michal Šacl rozehrával přímý kop z dobrých 35 metrů a míč letěl, letěl, dva nabíhající hráči ho minuli a najednou se ocitl v Sárově brance - 0:1. Z vedení se však hosté těšili pouhé čtyři minuty, pak se k exekuci trestného kopu postavil Lukáš Němec a také brankář Petr neměl úplně čisté svědomí - 1:1. To byl i poločasový výsledek zápasu, v němž příliš brankových příležitostí k vidění nebylo.

Hosté nakonec opět dostali čtyřku

Ve druhém poločase se hrál opět vyrovnaný fotbal, do vedení však šli v 57. minutě domácí. Lukáš Němec namlsaný z prvního poločasu se postavil i k exekuci dalšího trestného kopu z 35 metrů a bylo to 2:1. O výsledku pak v podstatě rozhodl o 6 minut později jeho mladší bratr Martin, když se po autu Roštinského dostal k míči Lukáš Němec, obešel hráče, nacentroval do vápna a tam se v souboji míč poněkud kuriózně odrazil od jeho zad - 3:1. Definitivní podobu pro hosty snad až příliš krutému výsledku dal potom v 84. minutě Roštinský, který dostal centr zprava od Svícence, obránce ho podběhl a autor branky hlavičkoval na zadní tyč 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla (trenér): Získali jsme cenné tři body, herně to ale z naší strany nebylo nic moc. V prvním poločase byla dokonce Radešínka lepší. Dobře využívali krajních postů, odkud chodily nebezpečné centry do vápna. Spokojen jsem s výkonem Lukáše Němce, který se rval na hrotu útoku o řadu míčů.

FK TJ Radešínská Svratka
Michal Strachoň (trenér): Snažili jsme se hrát, měli míč častěji na svých kopačkách, k úspěchu to však nevedlo. Přestože jsme inkasovali čtyři branky, chválím celou obranu, která hrála v novém složení se stopery Skryjou a Jinkem. Nebyly to rozhodně branky, které by šly na jejich vrub. Chtěli jsme z těchto dvou zápasů šest bodů, nemáme žádný. Snad si na našem pěkném hřišti spravíme chuť v příštím zápase proti dalšímu nováčkovi z Nových Syrovic.



Sestavy


TJ Sokol Křoví
Z. Sára [-] - L. Tichý [-] , J. Beránek [-] , R. Roštinský [-] , E. Pollák [-] , J. Kašpar [-] , M. Němec [-] (88. V. Kováč [-] ) , A. Svícenec [-] , M. Kalina [-] , L. Němec [-] , M. Šustáček [-]

FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - O. Hudeček [-] , M. Skryja [-] , A. Jinek [-] , M. Šacl [-] - I. Plhal [-] , M. Mužátko [-] (69. P. Novotný [-] ) , R. Havránek [-] , J. Dostál [-] - J. Dvořák [-] , M. Pekárek [-] -

Hráči zápasu: L. Němec - O. Hudeček , M. Skryja .
Místo: Křoví. Počet diváků: 90. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - SVOBODA Ladislav, TOMÁŠEK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.