2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 13:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí vrátili soupeři porážku z minulého zápasu


Branky


0

Tým Černíče, který po minulé výhře v Novém Rychnově hodlal utržit znovu tři body, tím spíš, že tentokrát hrál na domácí půdě, přivítal mužstvo Kostelce, kterému se minulý zápas už tolik nepovedl. Domácí však měli z hostů velký respekt, protože při posledním setkání podlehli Kostelci jasně 3:0, hosté však řikali, že to byl pouze jeden z mnoha zápasů, který se jim vydařil v té době.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácích

Domácí šli už v 7. minutě do vedení, když se trefil J. Anděl, to však první půli bylo od nich vše, poté převzali iniciativu hosté, kteří byli více na balonu a dařilo se jim o něco více kombinovat než domácím, gól však vstřelit nedokázali.

Pozorný Lovětínský překvapil golmana hostí

V druhé půli mohli diváci vidět nádherný gól D. Lovětínského, který si z pozice stopera všimnul vylezlého golmana Kostelce a střelou z vlastní poloviny hřiště ho přehodil. Domácí se tak v 57. minutě mohli radovat už z dvougólového náskoku. Po druhé vstřelené brance hosté odpadli a domácí začali být velmi aktivní. V jednu chvíli šel Z. Janoušek sám na golmana, ale tváří v tvář nedal, poté Černíč stihla ještě nastřelit břevno a tak dále zlobit soupeře. Do konce zápasu se však už skóre nezměnilo a domácí mužstvo dál pokračuje na vítězné vlně.



Ohlasy k zápasu


TJ Podyjí Černíč
Dušek Milan, vedoucí TJ Podyjí Černíč: Z hostů jsme měli velký respekt, pro nás bylo podpoření, že Lovětínský stihl přijet dříve z práce. Tento hráč je velmi důležitý pro tým a hosté počítali s tím, že bude chybět.

SK Kostelec
Láznička Josef, trenér SK Kostelec: Po dvou hrubých chybách byl zápas rozhodnutý a domácí si tak body zasloužili.



Sestavy


TJ Podyjí Černíč
K. Novák [-] - V. Leitkep [-] , D. Lovětínský [-] , P. Novák [-] , T. Lojka [-] - P. Čermák [-] , Z. Janoušek [-] (51. J. Lacina [-] ) , M. Borkovec [-] , M. Leitkep [-] - J. Anděl [-] (87. D. Solař [-] ) , P. Novák [-] (90. P. Doležal [-] )

SK Kostelec
R. Špejtek [-] - M. Fejt [-] , M. Sekan [-] , A. Procházka [-] , P. Čírtek [-] - F. Gavaller [-] (87. M. Smejkal [-] ) , M. Kružík [-] , J. Procházka [-] , M. Kočí [-] - J. Bartejs [-] , L. Nikodým [-]

ŽK: 43. Z. Janoušek , 76. J. Anděl , 81. P. Novák - 63. M. Ileček .
Hráči zápasu: D. Lovětínský .
Místo: Černíč.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.