3:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec druhou půli zavelel k obratu a ponechal si doma všechny body


Branky


55. V. Vašák , 84. V. Hrala , 86. L. Filipský (p.) - 18. M. Špinar , 28. A. Kutlvašr
0

Nováčka I.B třídy sk. A z Herálce po výhře z prvního kola čekal druhý zápas, tentokrát na domácí půdě proti mužstvu z Lípy, které v prvním zápase jen remizovalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii Lípy

První poločas zápasu začalo lépe mužstvo hostí, které do vedení v 18. minutě poslal Špiňar M. a ve 28. minutě na rozdíl dvou branek navyšoval Kutlvašr A. První půli byla Lípa jednoznačně lepší, domácí se na nic kloudného nezmohli, kromě jediné střely, která však nenašla gólový účinek. To pro tuto chvíli bylo od obou mužstev vše, to zásadní se stalo až ve druhé půli.

 

Herálecký obrat

Domácí z kabin vyšli jako vyměnění, převaha Lípy se vytratila a iniciativu převzal Herálec, který snížil na 1:2. Rozhodujícím momentem byl bravurní zákrok golmana domácích Nermuta P., který zabránil Lípě znovu odskočit na rozdíl 2 branek, což by pro Herálec byla už nejspíše poslední kapka. Domácí se oklepali a brankami v 84. minutě z kopaček Hraly V. a v 86. z pokutového kopu, který proměnil Filipský Libor,dokonali obrat zápasu a pokračují tak ve vítězné sérii.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Pátek Josef: První poločas pro mě byl zklamáním. Lípa měla mladý mančaft a v první půli nás k ničemu nepustila. Druhý poločas byl oproti hroznému prvnímu úplně něco jiného, mohli jsme vidět obrat. Ke konci zápasu už nám přineslo uklidnění střídání Kovaříkem, který se postavil ke stoperům.

TJ Sokol Lípa
Jungvirt Zdeněk, trenér TJ Sokol Lípa: První poločas jsme byli jasně lepší. Druhý poločas je pro mě zklamání. Nemám co více k tomu říci.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
P. Nermut [-] - V. Ulrich [-] , V. Hrala [-] (89. M. Stojan [-] ) , P. Paclík [-] - L. Filipský [-] , O. Král [-] , J. Kohout [-] , J. Pátek [-] , J. Stojan [-] (75. M. Kovařík [-] ) - V. Vašák [-] (69. S. Komůrka [-] ) , L. Stojan [-]

TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - M. Fejt [-] , M. Prokš [-] , J. Kutlvašr [-] , M. Fejt [-] (80. P. Souček [-] ) - M. Špinar [-] , J. Havel [-] (46. L. Starý [-] ) , M. Kříž [-] , R. Sláma [-] (69. J. Rosecký [-] ) - A. Kutlvašr [-] , J. Prokš [-]

ŽK: 89. V. Hrala - 41. A. Kutlvašr , 56. M. Fejt , 78. M. Kříž , 90. J. Kutlvašr .
Hráči zápasu: P. Nermut .
Místo: Herálec. Počet diváků: 50. Rozhodčí: NECHVÁTAL Tomáš - RYŠÁNEK Zbyšek, KOLÁŘ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.