J. Prokop 25. (p.)
P. Fikar 85.
2:2
(1:2)
2. M. Sadský
31. L. Kavka (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vypjaté derby skončilo dělbou bodů


Branky


25. J. Prokop (p.) , 85. P. Fikar - 2. M. Sadský , 31. L. Kavka (p.)
0

Derby dvou rivalů bylo k vidění v neděli na hřišti Humpolce, kam přicestoval nedaleký Budíkov. Průběh utkání byl vypjatý, tak jak to už u takovýchto zápasů bývá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól

Budíkov se hned po dvou odehraných minutách zápasu mohl po nesoustředěnosti domácích radovat z rychle vstřelené branky z kopaček M. Sadského. Po tomto góle, který hosty povzbudil, následovala jejich asi 15 minutová převaha, poté začli se zbytečnými ztrátami míče  a Humpolec se zvyšováním své aktivity bohužel vycházel střelecky naprázdno až domácím pomohla penalta po faulu při rohovém kopu ve 25. minutě a po jejím proměnění se jim povedlo srovnat skóre, avšak ne na dlouho, to už ve 31. minutě L. Kavka svým gólem zařídil, že hosté do kabin odcházeli s jednogólovým vedením.

Zasloužená remíza

Ve druhé půli byla k vidění nejdříve převaha hostí, kteří domácí do ničeho zpočátku nepouštěli, poté se ale aktivita přelila na kopačky domácích kteří se snažili uplatnit svou převahu. Humpolec však i přes mnoho šancí převážně ze standartních situací, nemohl dosáhnout kýženého vyrovnání, proto přišlo na řadu střídání, a až střídající hráči museli pomoci při srovnání skóre na 2:2, kdy se v 85. minutě jako povětsný žolík trefil Fikar P. V posledních minutách sahali ještě po obratu, ale stoper hostů vykopl golovou ránu, a tak se na výsledku už nic nezměnilo.

 



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec B
Brdečka Imrich, vedoucí FK Humpolec B: Vzhledem k minulé výhře chtěl Humpolec potvrdit vítězství. Toto jsme bohužel nesplnili. Vzhledem k průběhu utkání musíme brát bod. Je to pro nás však ztráta.

TJ Rovnost Budíkov
Soukup Martin, vedoucí TJ Rovnost Budíkov: Začátek utkání se nám povedl, soupeři jsme nedávali moc šancí. Od 70. minuty však měli domácí převahu a hrozili hlavně po standartních situací. Ve výsledku se dá řici, že remíza je zasloužená.



Sestavy


AFC Humpolec B
L. Brávek [-] - M. Metál [-] , R. Nermut [-] , A. Beránek [-] , T. Doležal [-] (85. P. Fikar [-] ) - M. Šilpoch [-] , J. Skryja [-] , D. Kříženecký [-] , T. Vrátný [-] (81. D. Maršík [-] ) - J. Žatečka [-] (62. T. Brdečka [-] ) , J. Prokop [-]

TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - D. Čekan [-] , M. Zet [-] , F. Žáček [-] , V. Haman [-] (46. T. Bláha [-] ) - M. Páša [-] (67. M. Kovář [-] ) , O. Sadský [-] , M. Sadský [-] , T. Prokop [-] - J. Trecha [-] , L. Kavka [-] (90. J. Novák [-] ) -

ŽK: 4. J. Prokop , 12. J. Skryja , 20. T. Vrátný - 14. O. Sadský , 60. T. Prokop , 71. M. Sadský .
Hráči zápasu: J. Prokop , T. Vrátný - T. Prokop .
Místo: Humpolec. Počet diváků: 95. Rozhodčí: JURKA Antonín - KALINA Oldřich, POLÁK Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.