1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mírovka v druhé půli otočila utkání


Branky


0

Mírovka povzbuzená domácí výhrou odcestovala do Nového Rychnova se snahou potvrdit tři body z minulého zápasu, to nopak Nový Rychnov po minulé domácí porážce už si hodlal nechat tentokrát všechny body doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas štastnější pro domácí

Mírovka do Nového Rychnova odcestovala oslabená o dva hráče základní sestavy, trenér především postrádal Lukáše Semelku, avšak byl přesvědčen, že chybějící hráče dokáže nahradit jinak méně vytěžovanými. V Novém Rychnově bylo k vidění už od začátku bojovné a velmi vyrovnané utkání s nepatrně lepším držením balonu ze strany Mírovky. Do vedení se po hrubé chybě záložníka hostí dostali domácí, kdy M. Mugrauer ve 24. minutě umístil míč na přední tyč a hosté se tak mohli radovat. Do poločasu už toho o mnoho více k vidění nebylo.

Mírovka učinila obrat zápasu

Ve druhé půli se toho z obrazu hry moc nezměnilo, Mírovka se dále dostávala těžko do zakončení a tak trenér Michal Marek zavelel ke změně, nejdříve vysunul kapitána Michal Netopilíka dopředu na pozici podhrotového hráče, a poté do hry pustil Jakuba Bradáče, který nejprve svým gólem v 75. minutě srovnal stav utkání, a poté při centru do malého vápna v 87. minutě našel Jana Kaplana, který dokonal obrat a rozhodl tak o výhře Mírovky. Nový Rychnov tak podruhé za sebou doma prohrál a odevzdal soupeři všechny body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mírovka
Michal Marek, trenér TJ Sokol Mírovka: Hrálo se na perfektním trávníku. Musím pochválit výkon celého mužstva a vyjádřit velkou spokojenost se třemi body.



Sestavy


TJ Start Nový Rychnov
Š. Karša [-] - R. Koubek [-] , V. Mareš [-] , J. Červenka [-] , D. Karpíšek [-] - V. Březina [-] (36. L. Ehl [-] ) , O. Kratochvíl [-] , J. Mareš [-] , J. Kratochvíl [-] - M. Mugrauer [-] (54. K. Fíla [-] ) - M. Hájek [-] (70. M. Nguyen [-] )

TJ Sokol Mírovka
J. Beděra [-] , F. Valášek [-] (56. J. Bradáč [-] ) , R. Němec [-] , P. Lacina [-] (90. P. Heřmánek [-] ) , J. Šimon [-] (88. P. Rázl [-] ) , J. Kaplan [-] , M. Netopilík [-] , L. Freudenreich [-] , D. Dvořák [-] , M. Martínek [-] , J. Rásl [-]

ŽK: 40. V. Mareš - 66. M. Martínek , 86. J. Kaplan , 89. J. Rásl , 90. D. Dvořák .
Hráči zápasu: J. Bradáč .
Místo: Nový Rychnov. Počet diváků: 110. Rozhodčí: SLIŽ Emil - PŮLPÁN Ondřej, LICEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.