Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Herálce podruhé za sebou prohrál


Branky


0

Tentokrát do Herálce zavítal Kostelec, který v minulé sezóně patřil k nejlepším týmům soutěžěe, avšak letošní vstup se mu úplně nevyvedl. Nicméně po minulé výhře nad rezervou Chotěboře to vypadá, že to s jejich formou půjde zase nahoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelci se povedl vstup do zápasu

Herálec do zápasu nevstoupil vůbec dobře, kdy už v 6. minutě po hrubých chybách prohrával. Trefit se dokázal J. Bartejs. Po šesti minuctách od prvního gólu už to bylo 2:0, kdy se pro změnu nemýlil A. Procházka. Do poločasu však skóre ještě stačil snížit krásnou střelou z dálky, která si našla šibenici, domácí V. Hrala, to však už bylo od domácích vše po zbytek zápasu vše.

Ve druhé půlce už nebylo moc co řešit

Druhý poločas už hrál Herálec oproti jeho vstupu do sezony nevalně. Hráčům domácích vůbec nevycházela kombinace, narozdíl od hostů, kterým se dařilo držet balon a přidali tak další dva góly, čimž zápas ovládli. Trefil se M. Kočí a svůj druhý gól přidal M. Bartejs.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Pátek Josef, předseda TJ Sokol Herálec: Na začátku zápasu jsme udělali ohromné kiksy. Stejně tak druhý poločas jsme hráli špatně a dělali chyby, které jsou tak na třetí třídu.

SK Kostelec
Láznička Josef, trenér SK Kostelec: Povedl se nám začátek zápasu proti nováčkovi soutěže. Bohužel do poločasu stačili ještě snížit. Ale když jsme přidali na 3:1 už jsme kontrolovali hru a na závěr potvrdili naši převahu. Jsem rád ze zisku tří bodů.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
P. Nermut [-] - J. Stojan [-] (30. V. Ulrich [-] ) , L. Stojan [-] , V. Hrala [-] , P. Paclík [-] (77. M. Stojan [-] ) - L. Filipský [-] , J. Kohout [-] , J. Pátek [-] , O. Král [-] - V. Vašák [-] (61. J. Pátek [-] ) , F. Buben [-]

SK Kostelec
R. Špejtek [-] - V. Čurda [-] , J. Procházka [-] , A. Procházka [-] , M. Smejkal [-] - L. Nikodým [-] , M. Kočí [-] , M. Fejt [-] , M. Sekan [-] (75. J. Gabrhel [-] ) - F. Gavallér [-] , J. Bartejs [-] (85. F. Wasserbauer [-] ) -

ŽK: 53. J. Kohout - 69. M. Sekan .
Hráči zápasu: M. Fejt .
Místo: Herálec. Počet diváků: 100. Rozhodčí: NENADÁL Pavel - PODOBA Tomáš, RYŠÁNEK Zbyšek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.