2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Tis, který hájil první místo v tabulce si svou pozici uhájit nedokázal, kdy se jeho přemožitelem stal Kostelec, který si tak připisuje třetí výhru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tis vstoupil do utkání velmi aktivně, ovšem bez výsledku

První poločas začali mnohem aktivněji a nebezepečněji hosté, kdy do páté minuty měli tři vyložené šance, které ani z malého vápna nedokázali proměnit. To soupeři pomohlo a přebral otěže utkání, vypracoval si několik slibných příležitostí, které vyústili ve 22. minutě, kdy poslal domácí do vedení po skromáži před bránou F. Gavaller. Tis se však po tomto góle nevzdával a držel míč na svých kopačkách, to mu však ale nikterak nepomohlo. Do kabin tak hosté odcházeli se ztrátou jednoho gólu.

 

V obou poločasech po jednom gólů domácích

Ve druhé půlce si míč ponechávali na svých kopačkách převážně domácí. Hosté však hru dokázali vyrovnat ale na vyrovnání skóre né a né dosánout, a tak trestali zase domácí, kdy se v 53. minutě trefil po brejku J. Bartejs a poslal tak Kostelec do dvoubrankového vedení, které si do konce zápasu domácí už nenechali vzít a pro jistotu mohli ještě nějaký ten gól přidat.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Kostelec
Láznička Josef, trenér SK Kostelec: Dnes jsem velmi spokojený s týmovým přístupem. Řekli jsme si, že musíme hrát zodpovědně a opatrně což nám také pomohlo a přineslo další tři body.

TJ Tis
Miloslav Kozlík, trenér TJ Tis: Domácí zaslouženě vyhráli, když dokázali být efektivnější v koncovce. Z naší strany to byl nepovedený zápas ve finální fázi, herně si však myslím, že jsme nezklamali.



Sestavy


SK Kostelec
R. Plavec [-] - V. Čurda [-] (13. M. Kružík [-] ) , J. Procházka [-] , A. Procházka [-] , P. Čírtek [-] - M. Fejt [-] , M. Sekan [-] , M. Smejkal [-] - F. Gavallér [-] (89. L. Doležal [-] ) , J. Bartejs [-] - M. Kračmar [-] (81. M. Ileček [-] )

TJ Tis
J. Sojka [-] - P. Benák [-] , J. Bárta [-] , V. Mareš [-] (40. P. Sojka [-] ) , M. Sládek [-] - T. Vacek [-] , V. Kafka [-] (66. F. Radil [-] ) , M. Kozlík [-] , J. Zezulák [-] - J. Miřátský [-] , J. Novotný [-] (54. J. Novotný [-] )

ŽK: 37. P. Benák , 66. V. Kafka .
Hráči zápasu: M. Smejkal , M. Fejt - M. Sládek .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOLÁŘ Jan - ČAMRA Jiří, SÝKORA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.