1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa si připsala své první vítězství


Branky


0

Lípa se v zápase o 6 bodů dokázali utrhnout z posledního místa tabulky, kdy si dokázala poradit s Novým Rychnovem na jejich půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly a vyloučení, to stihla Lípa za poločas

Se silným větrem si lépe poradili hosté a dostali se v 11. minutě do vedení, kdy se po chybě obrany trefil Š. Miklis. Ve 20. minutě domácí M. Hájek trefil pouze břevno. Ve 37. minutě přišlo nečekané vyloučení hostujícho hráče L. Starého za nesportovní chování, ale ani to Lípu nezastavilo a ve 43. minutě ji poslal do dvoubrankového vedení R. Souček, kdy přešel přes dva hráče a následně prostřelil brankáře domácích. Do kabin tak mohli odcházet spokojenější hosté, ale s obavami, že je čeká ještě celý poločas hry o deseti.    

Mnoho šancí na obou stranách

Druhou půli začali domácí tlakem, ale bez kýženého výsledku. K zakončení se tak dostali hosté, kdy jejich střelu brankář Rychnova I. Císař dokázal vytáhnout na tyč. V závěru zápasu se domácí marně snažili, V. Mareš střílel jen těsně vedle brány, M.Mugrauer běžel sám na gólmana, ale míč přes něj do sítě protlačit nedokázal. Nakonec tentýž hráč pouze z penalty korigoval výsledek.


Ohlasy k zápasu


TJ Start Nový Rychnov
Chlebeček Josef, hlavní pořadatel TJ Start Nový Rychnov: Se silným větrem, který po celou dobu zápasu panoval, si nakonec lépe poradili hosté. Tlak z druhé půlky nám nebyl nic platný.

TJ Sokol Lípa
Jungvirt Zdeněk, trenér TJ Sokol Lípa: Dobře jsme zvládli první poločas, kdy jsme dvě ze tří šancí dokázali proměnit. Domácím se příliš nedařilo, byli ještě více bezzubý než býváme my. Udělal jsem několik změn v sestavě, povolal nějaké hráče z béčka a dnes jsme hráli dobře. Zvládli jsme zápas i po vyloučení a hlavně druhou půli jsme měli více ze hry.



Sestavy


TJ Start Nový Rychnov
I. Císař [-] - J. Kratochvíl [-] , D. Karpíšek [-] , M. Parkan [-] , J. Červenka [-] - V. Březina [-] , J. Mareš [-] , K. Fíla [-] , V. Mareš [-] - M. Hájek [-] (46. M. Loskot [-] ) , M. Mugrauer [-] (83. P. Barták [-] )

TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - F. Šimek [-] , J. Kutlvašr [-] , M. Prokš [-] , R. Souček [-] - L. Starý [-] , M. Kříž [-] , M. Špinar [-] , M. Fejt [-] (78. R. Krpálek [-] ) - J. Rosecký [-] (83. J. Havel [-] ) , Š. Miklis [-] -

ŽK: 3. D. Karpíšek , 38. V. Mareš , 61. J. Mareš , 76. M. Loskot , 85. J. Červenka - 20. J. Kutlvašr , 29. F. Šimek , 81. Š. Miklis . ČK: 38. L. Starý .
Hráči zápasu: P. Vašák , R. Souček , Š. Miklis .
Místo: Nový Rychnov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KRYMOVÁ Martina - STANĚK Josef, HANZL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.