Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 12:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

V zápase, ve kterém bylo k vidění mnoho neproměněncýh šancí, si nakonec Tis dokázal v závěru vystřelit tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté do zápasu vstoupili mnohem lépe

Do 30. minuty zápasu byli hosté jasně lepší a odměnou jim byl gól dorostence J. Novotného mladšího po přihrávce do běhu od Miřátského ve 22. minutě a ve 32. minutě dokonce na rozdíl dvou branek po chybě domácí obrany z penalty zvyšoval vedení J. Miřátský. Další dvě šance však již Miřátský nevyužil, a tak domácí po výpadku hostů dokázali za 3 minuty stav snížit střelou D. Lovětínského. Do konce poločasu už byla hra celkem vyrovnaná s mírnou převahou domácích, kteří neproměnili několik šancí.

Rozhodlo neproměňování šancí a gól v závěru zápasu

 

V 56. minutě přišlo dokonce srovnání stavu, kdy se trefil domácí M. Brom. To už pro hráče Černíče zápas vypadal pozitivněji, ale mezi 64-68 minutou spálili tři 100% šance, kdy byl k vidění především J. Lacina, který nejdříve mířil nohou vedle tyče a poté hlavou o samotě znovu netrefil bránu. Hosté se zmohli pouze na bránění a čekalo se, zda už domácí nějakou svoji šanci zužitkují. Avšak 5 minut před koncem zápasu při odkopu od brány domácí trefili prvního hráče Tisu a ti se pustili do brejkové situace když šli dva hráči hostů sami na gólmana, který se snažil střelu vyrazit, ale J. Miřátský si ve své další šanci tentokrát poradil bravurně. Domácí mohli ještě v 90. minutě vyrovnat, ale jejich hráč nedokázal na malém vápně nastavit správně nohu a tudíž hostům ponechali tři body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Podyjí Černíč
Dušek Milan, vedoucí TJ Podyjí Černíč: Všichni jsme bohužel zklamaní. Rozhodlo naše velké neproměňování šancí.

TJ Tis
Miloslav Kozlík, trenér TJ Tis: Z naší strany to byl nejhorší zápas za podzim. Fotbal jsme hráli pouze 20 nebo 25 minut a bohužel jsme dali pouze dva góly místo pěti. Poté jsme přestali hrát a umožnili jsme soupeři vyrovnat. Ke konci jsme dali asi nezasloužený gól, který měli dát spíše domácí, kteří by si vítězství zasloužili více.



Sestavy


TJ Podyjí Černíč
M. Novák [-] - P. Novák [-] , D. Lovětínský [-] , V. Leitkep [-] - V. Benda [-] , M. Leitkep [-] , M. Borkovec [-] , M. Brom [-] - J. Lacina [-] , Z. Janoušek [-] , P. Novák [-]

TJ Tis
R. Havel [-] - J. Bárta [-] , O. Vacek [-] , P. Benák [-] , M. Mišta [-] - J. Zezulák [-] , J. Rosecký [-] , V. Kafka [-] - J. Novotný [-] , J. Miřátský [-] , J. Novotný [-]

ŽK: 64. P. Novák , 83. M. Leitkep , 88. P. Novák - 33. J. Zezulák , 54. V. Kafka , 88. T. Kozlík .
Hráči zápasu: M. Borkovec , P. Novák - R. Havel , J. Rosecký .
Místo: Černíč. Počet diváků: 71. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - MACHÁT Oldřich, ROSICKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.