2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Štoky si i nadále udržují druhou příčku v tabulce, když doma dokázali obrátit stav utkání proti rezervě Chotěboře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ve znamení převahy hostů

Chotěboř přijela do Štoků převážně s mladým týmem a v prvním poločase si udržovala herní převahu, což se projevilo už v 7. minutě trefou F. Jandy. I po góle byli hosté nadále lepším týmem, další gól však přidat nedokázali a tak se do šaten odcházelo za těsného vedení.

Hrající brankář Kubát rozhodl o vítězství Štoků

Na začátek druhého poločasu se hra trochu vyrovnala, avšak postupně se domácí dokázali dostávat do tlaku a udržovat si herní převahu na své straně. Po vyrovnávacím gólu M. Dáni, z přímého kopu od hrajícího brankáře T. Kubáta v 55. minutě, se hra naprosto obrátila a Štoky se dostali do sedla. Chotěboř se snažila strhnout stav utkání ještě na svou stranu, s tím si však už zkušená obrana domácích poradila nebo jejich střely zastavily tyče. A tak přišlo zvrácení výsledku na stranu Štoků, když u druhého gólu byl znovu Kubát, který centroval do volného prostoru a J. Lóži hlavičkoval nejprve do gólmana, který jeho střelu vyrazil před sebe. Z naslédné dorážky toho samého hráče už však míč skončil v síti. Z tlaku hostů v posledních 20ti minutách, kdy domácí nepustili za půlku už však nic nevzešlo, a tak zápas skončil výhrou Štoků.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štoky
Tomáš Karlík, trenér TJ Sokol Štoky: Chotěboř má mladý tým, který hrál výborný fotbal. Mně osobně se moc líbili. V prvním poločase byli lepší, v druhém však trochu polevili a hra se obrátila.

FC Chotěboř B
Turek Jiří, trenér FC Chotěboř B: První poločas jsme hráli celkem dobrý fotbal a brzo jsme vedli. Velkově si myslím, že jsme byli lepším týmem. Druhý poločas jsme však nezvládli důslednost v obraně a soupeř nám dal ze dvou šancí dva góly.



Sestavy


TJ Sokol Štoky
M. Exner [-] - J. Lóži [-] (88. P. Vodička [-] ) , J. Holík [-] (71. J. Fic [-] ) , D. Šprla [-] , T. Gleixner [-] , A. Dáňa [-] , T. Kubát [-] , L. Stehlík [-] , M. Dáňa [-] , D. Kunc [-] , M. Miksa [-]

FC Chotěboř B
P. Chalupa [-] - R. Fiala [-] , F. Janda [-] , J. Novák [-] , P. Chlad [-] (52. A. Turek [-] ) , M. Běloušek [-] , T. Kohout [-] , F. Tůma [-] (85. P. Ledvinka [-] ) , M. Málek [-] , D. Čapek [-] , O. Šimon [-]

ŽK: 80. M. Dáňa - 54. D. Čapek , 80. F. Tůma .
Hráči zápasu: M. Exner , T. Gleixner - F. Tůma , F. Janda .
Místo: Štoky. Počet diváků: 75. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - PODOBA Tomáš, SÝKORA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.