Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká remíza a divoký průběh, to vše bylo k vidění v sobotu v Tisu


Branky


22. J. Novotný , 26. J. Novotný , 55. V. Kafka , 79. P. Sojka , 85. J. Zezulák (p.) - 63. J. Paťha , 66. J. Paťha , 68. J. Paťha , 74. P. Fikar , 76. J. Žatečka
0

Velmi zajímavé a gólově bohaté utkání bylo k vidění v Tisu, kde se ve stejný čas na vedlejším hřišti odehrál také přípravný rugbyový zápas ČR - Belgie. Tisem se tedy sobota nesla v duchu sportovního odpoledne. V letošní sezóně dobře hrající Tis okupující přední příčky tabulky neudržel vedení 3:0 a nakonec může být ještě rád za bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Novotného st. poslali domácí do vedení

Do utkání vstoupili mnohem lépe hosté, kteří zpočátku dobře kombinovali, ovšem nedokázali si vytvořit vyloženou šanci. Když už se však k nějaké dostali, nekončila v síti, kdy například v 9.minutě zahrozili brejkem, ale brankář R.Havel vystihl záměr a odkopl míč do bezpečí a o chvíli později stříleli z dálky nad branku. Domácí se dostali ke střele v 19.minutě, která ale také skončila vysoko nad bránou. Ve 21.minutě Tis sehrál rohový kop, ale střela neprošla zahuštěnou obranou. Avšak o minutu pozdějí už mohli být veselejší, kdy J.Novotný st. z málého vápna po přihrávce Zezuláka upravil výsledek na 1:0. O čtyři minuty pozdějí pěkný náběh za obranu předvedl opět J.Novotný st. a střelou okolo brankáře k tyči upravil výsledek na 2:0. Zbytek prvního poločasu se hrálo od vápna k vápnu. Dvě minuty před koncem poločasu hosté zahrávali trestný kop z hranice velkého vápna, střela mířila však doprostřed brány a domácí brankář ji tak zkušeně vytáhl na roh.

Druhý poločas se zvrhnul v přestřelku

Druhý poločas hosté začali brejkem a skórovali, ovšem gól jim nebyl uznán pro ofsajd. Když v 55. minutě navýšil skóre o tři branky střídající V. Kafka krásnou střelou do šibenice, po pěkném uvolnění J. Zezuláka, s hosty to už nevypadalo vůbec dobře. Na hřišti se však v 63. minutě událo to, čemu se diváci nemohli stačit divit, kdy během pěti minut humpolecký J. Paťha dokázal zaznamenat hatrrick a skóre zápasu tak srovnat. Dvakrát se trefil po rohovém kopu a třetí gól přidal z brejku svého týmu. To však ještě nebylo vše, v 74. minutě se hosté dokonce dostávají do vedení, kdy z trestného kopu dorázil míč do brány P. Fikar a o chvíli později humpolečtí hráči utekli po lajně a na přetažený centr si naběhl J. Žatečka, který svůj tým poslal do dvougólového vedení. V 79. minutě se však domácí dokázali vzpamatovat z gólového kolotoče a P. Sojkou snížili stav utkání na 4:5. V 85.minutě přišel faul ve vápně na domácího M. Kozlíka, který se dokázal dostat přes tři hráče Humpolce. Nařízený pokutový kop proměnil střelou k tyči J. Zezulák. Gólman hostů J. Novák si na míč dokázal sáhnout, ale střela k jeho smůle byla příliš prudká. Po velmi dramatickém průběhu se tak oba týmy museli smířit s jednobodovým ziskem.



Ohlasy k zápasu


TJ Tis
Miloslav Kozlík, trenér TJ Tis: 70 minut jsme měli zápas pod kontrolou a zbylých 20 minut jsme měli nehorázný výpadek. Příště se tohle nesmí stát.

AFC Humpolec B
Brdečka Imrich, vedoucí FK Humpolec B: Když jsme dostali gól na 3:0, vypadalo to s námi špatně. Dokázali jsme však během několika minut srovnat a poté dokonce jít do vedení. Ke konci zápasu však domácí ukázali ještě sílu a dokázali vyrovnat. Po prvním poločase bych bod bral, ale poté co jsme ztratili vedení 5:3 jsem vcelku nespokojený.



Sestavy


TJ Tis
R. Havel [-] - M. Mišta [-] , J. Bárta [-] , O. Vacek [-] , M. Sládek [-] (76. P. Šiška [-] ) - T. Kozlík [-] (46. V. Kafka [-] ) , P. Sojka [-] , M. Kozlík [-] , J. Zezulák [-] , J. Rosecký [-] - J. Novotný [-] (62. F. Radil [-] ) -

AFC Humpolec B
J. Novák [-] - P. Fikar [-] , M. Metál [-] , R. Nermut [-] , T. Doležal [-] - D. Kříženecký [-] , M. Šilpoch [-] , N. Vrána [-] , T. Vrátný [-] - J. Žatečka [-] , J. Paťha [-] (88. D. Maršík [-] )

ŽK: 42. J. Bárta - 37. P. Fikar , 81. T. Doležal , 89. M. Metál . ČK: 86. V. Kafka - 86. P. Fikar .
Hráči zápasu: J. Zezulák - J. Paťha .
Místo: Tis. Počet diváků: 45. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - BENEŠ Jiří, JANOVSKÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.