Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tis se šesti góly oklepal po předešlém výprasku


Branky


0

Tis se po minulém debaklu na půdě Štoků potřeboval znovu povzbudit, což se mu povedlo náramně, když si dokázal spravit chuť, proti poslednímu týmu tabulky. Nový Rychnov i nadále pokračuje v mizerných výkonech a zůstává na posledním místě tabulky bez jediné výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět gólů za poločas Rychnov zlomilo

Hosté v prvním poločase začali aktivně. Hned ve 2. minutě zahrávali dva rohové kopy, ale nic z toho nebylo. Domácí zahrozili v 5. minutě kdy T. Kozlík krásně uvolnil ve středu J.Novotného ml., který neohroženě vběhl do vápna a bezpečně poslal domácí do vedení. Následovala gólová pauza, kdy se spíše bojovalo o střed hřiště. Tu protrhl v 18. minutě trestný kop domácích. K míči se postavil T.Vacek a nádherně zavěsil - 2:0. O chvíli později se T.Vacek uvolnil po křídle a před vápnem našel M. Kozlíka, který tečovanou střelou navýšil na rozdíl tří branek. Ve 24. minutě M. Kozlík nepovedenou střelou vybídl J. Novotného st. a ten obstřelil brankáře - 4:0. Hosté poté zahrávali trestný kop, ovšem míč ve 33. minutě trefil pouze zeď. O dvě minuty později se blýskl J. Novotný ml., když si pro sebe hlavou zpracoval míč a následně tvrdou střelou na vzdálenější tyč, míč poslal jen těsně vedle branky. Ve 39. minutě rozhodčí pískl pro Tis penaltu. K míči se postavil J. Rosecký a se štěstím zvýšil náskok domácích na 5:0.
       

Ve druhém poločase si Tis výsledek už ohlídal

 V druhém poločase si domácí ponechávali míč převážně na svých kopačkách. Hosté více komunikovali s rozhodčími. Ve 49.minutě J. Novotný st. dostal přihrávku před prázdnou branku a bez problémů zvyšuje skóre na 6:0. Hosté v 53. minutě zahrávali trestný kop, ovšem míč poslali pouze do zdi. Odražený míč od lajny mířil zpět do vápna, kde hostující hráč hlavičkoval pouze vysoko nad branku. V 65.minutě domácí M. Kozlík z trestného kopu míří mimo tři tyče. O chvíli později P. Sojka centrem našel P. Šidláka, který vyzkoušel pozornost brankáře z otočky. V 78. minutě se míč dostal po centru k M. Kozlíkovi, ten však střelou, za kterou se gólman hostů jen ohlédl, trefuje tyč. Před koncem zápasu M. Kozlík zahrával rohový kop, míč našel hlavu M. Mišty, ale hosté  balón vyhlavičkovali z malého vápna do autu. To bylo pro tento zápas vše a Tis si tak zaslouženě ponechává všechny body doma.



Ohlasy k zápasu


TJ Tis
Miloslav Kozlík - trenér: Tentokrát jsme udrželi koncentraci po celý zápas. Dobře zahráli dorostenci, kteří mají potenciál.




Sestavy


TJ Tis
R. Havel [-] - M. Mišta [-] , J. Bárta [-] (66. P. Sojka [-] ) - J. Rosecký [-] , T. Kozlík [-] , T. Chlad [-] , T. Vacek [-] , M. Kozlík [-] - J. Novotný [-] (85. P. Šidlák [-] ) , J. Novotný [-] (46. P. Šiška [-] ) - V. Mareš [-]

TJ Start Nový Rychnov
I. Císař [-] - J. Švec [-] , D. Karpíšek [-] (58. P. Barták [-] ) , J. Červenka [-] - J. Kratochvíl [-] , L. Ehl [-] , J. Mareš [-] , V. Březina [-] , O. Kratochvíl [-] - M. Mugrauer [-] (46. R. Koubek [-] ) , M. Hájek [-]

Hráči zápasu: T. Chlad .
Místo: Tis. Počet diváků: 70. Rozhodčí: LICEK Jan - ZADINA Petr, JIRSA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.