2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov remizoval v Telči a udržel druhou příčku v tabulce


Branky


0

Hájit druhé místo v tabulce jel do Telče tým Budišov-Nárameč. V předchozím kole Budišov poprvé prohrál, když podlehl na hřišti Nové Vsi 0:3, u druhého venkovního zápasu v řadě tak rozhodně nechtěl odjíždět s prázdnou. Telč po špatném začátku začala sbírat body a doma chtěla potvrdit plusové body do tabulky pravdy, které získala v minulém kole výhrou ve Žďáře nad Sázavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Votoupal otevřel skóre těsně před koncem poločasu

První poločas nabídl divákům spíše oťukávánou, hra se odehrávala zejména uprostřed hřiště. Výjimkou byla situace ze 6. minuty, když měl obrovskou příležitost Hejda, který si dvakrát vyměnil míč s Jančem, chvilku se ocitl sám zhruba na penaltě, ale bohužel pro něj i spoluhráče zamířil svou dělovkou jenom nad bránu. V 25. minutě pak málem udeřilo na druhé straně, když po střele Molnára vyhlavičkovával jeden z domácích obránců míč dokonce z brankové čáry. Potom se hra zase odehrávala spíše od vápna k vápnu. Ve 41. minutě pak otevřel skóre budišovský Votoupal, který zatancoval nad balonem, uvolnil se za hranicí pokutového území a křižnou střelou po zemi překonal brankáře - 0:1. To byl také jediný gól, který v prvním poločase padl.

Do druhého poločasu nastoupila Telč aktivněji, s cílem co nejrychleji srovnat skóre. Záhy si vypracovala velké množstí standardních situací a jednu z nich využila v 55. minutě, když hlavou tečovaný míč propadl k osamocenému Jančovi, který svou druhou brankou v sezoně srovnal na 1:1. To domácí pochopitelně povzbudilo a byli to zejména oni, kdo častěji drželi míč u svých kopaček. Žádná kombinační akce ale k úspěchu nevedla. Podruhé tak Telč udeřila po další standardce, když Smejkal v 77. minutě hlavou trknul do míče a překonal Kosteleckého v bráně. Domácím se tak podařilo otočit nepříznivý vývoj utkání a nebyli daleko od zisku tří bodů. Jenže za pět minut (tedy v 82. minutě) si jejich brankář Misař nedokázal poradit z lehkým centrem ze strany, špatně ho odhadl a míč mu z rukavic vypadl přímo k nohám číhajícího Dvořáka, pro kterého nebyl problém uklidit ho do sítě. Velice lacino se tak hosté dostali k srovnání skóre. Telč měla ještě v úplném závěru velkou šanci na zisk všech bodů, jenže hosté se i za cenu obětavých zákroků ubránili, když dvěma skluzy zabránili vstřelení branky. Oba celky se tak podělily bod za remízu 2:2, což Budišovu stačilo na udržení druhého místa. Telč je s osmi body sedmá.



Ohlasy k zápasu


SK Telč
Josef Jančo, trenér Telče: S trochou štěstí v závěru jsme mohli vyhrát. Soupeř vzadu sice dobře držel balon, ale v podstatě nám ze tří šancí dali dva góly. Je to holt o té produktivitě. My jsme podali týmový výkon, výborný zápas odehrál obránce Nosek.




Sestavy


SK Telč
M. Misař [-] - D. Kudláček [-] , J. Všohájek [-] , Z. Procházka [-] , L. Nosek [-] - T. Havlík [-] (63. M. Švec [-] ) , J. Kratochvíl [-] (86. J. Matouš [-] ) , J. Nerad [-] , D. Smejkal [-] - J. Jančo [-] , R. Hejda [-] (90. D. Všohájek [-] )

FC Budišov - Nárameč
D. Kostelecký [-] - Z. Dvořák [-] , V. Bradáč [-] , T. Obůrka [-] (77. Z. Veselý [-] ) , L. Benda [-] , M. Molnár [-] , R. Hrádek [-] , T. Nováček [-] , K. Nováček [-] (88. L. Jura [-] ) , J. Pažourek [-] , M. Votoupal [-]

ŽK: 58. T. Havlík - 36. V. Bradáč , 86. M. Molnár .
Místo: Telč. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠETEK Jiří - KOPŘIVA Miroslav, BESEDA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.