1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karel Nováček opět zařídil Budišovu tři body, tentokrát s Vladislaví


Branky


0

Další tři body zařídil svou trefou Karel Nováček, když rozhodl v 66. minutě o výhře Budišova-Náramče nad Vladislaví. Domácí tak mají na kontě již čtrnáct bodů a drží třetí místo v tabulce, tři body za vedoucím béčkem Třebíče. Hosté jsou s deseti body na páté pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nenabídl

Začátek zápasu nabídl klasickou oťukávanou, oba celky se rozjížděly pomaleji. První šanci měli domácí, když  po přiťuknutí Pažourka nebezpečně střílel Bradáč, ale vladislavský gólman Otruba míč dokázal vyrazit. V obrovské šanci se pak po centru T. Nováčka ocitll K. Nováček, který přestřelil z malého vápna úplně prázdnou bránu. Hosté zahrozili ze standardní situace. L.Venhoda poslal míč do vápna, ale Svoboda rovněž nedokázal zamířit přesně a balon jenom prosvištěl nad břevnem domácí svatyně. V prvním utkání tak branka nepadla.

Ve druhé polovině zápasu se hosté snažili držet bezbrankový stav a hrozit z možných brejkových situací. V 66. minutě se ale jejich snaha o udržení  nuly vzadu rozplynula, když Bedna pěkně zakombinoval s K. Nováčkem a domácí ostrostřelec překonal vybíhajícího Otrubu. Vstřelená branka domácí povzbudila a ti pak měli další situace, ze kterých mohli vstřelit pojištující branku. Nejprve postupoval sám na bránu Veselý, potom i Bradáč, ale ani jeden neuspěli. Dále měli domácí možnosti jít do nadějných přečíslení, dva na jednoho nebo tři najednoho, ale tyto situace řešili zbrkle a žádné navýšení náskoku se nekonalo. Hosté se krom standardních situací k ničemu nedostali a jejich standardky si v pohodě pohlídala obrana domácích.

 



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč
Libor Švec, trenér Budišova: Po prvních patnácti minutách oťukávání jsme převzali otěže utkání a pak i vstřelili první branku. Měli jsme jich vstřelit více, ve druhém poločase jsme zbrkle řešili některá přečíslení, ale naše vítězství je zasloužené.

TJ Vladislav
Lukáš Petz, hráč Vladislavi: V první půli to byl vyrovnaný zápas s minimem šancí. Ve druhém jsme udělali hrubou chybu při postupném útoku a domácí z brejku rozhodli o osudu utkání, my jsme v druhém poločase bránu Budišova prakticky neohrozili....



Sestavy


FC Budišov - Nárameč
L. Trnka [-] - J. Pažourek [-] , Z. Dvořák [-] , L. Benda [-] , Z. Veselý [-] , V. Bradáč [-] , M. Molnár [-] , R. Hrádek [-] , T. Nováček [-] , K. Nováček [-] (90. T. Obůrka [-] ) , M. Votoupal [-]

TJ Vladislav
P. Otruba [-] - D. Ciprys [-] , T. Prokop [-] , O. Venhoda [-] , V. Pavlík [-] - P. Ciprys [-] (81. M. Hort [-] ) , O. Krátký [-] , L. Petz [-] , L. Venhoda [-] - F. Macek [-] (86. D. Veleba [-] ) , D. Svoboda [-] -

ŽK: 48. Z. Veselý , 57. J. Pažourek , 71. K. Nováček - 15. F. Macek , 43. P. Ciprys , 61. D. Ciprys , 90. D. Svoboda .
Místo: Budišov. Počet diváků: 130. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - NÁPRAVNÍK Jan, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.