2:1
(1:0)
59. L. Petz
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty si poradily s Vladislaví


Branky


42. F. Coufal , 55. M. Semrád - 59. L. Petz
0

V 10. kole I.A třídy hostily trápící se Kouty rozjetou Vladislav. Domácí v dosavadní sezoně nepředvádí ideální výkony a nachází se tak ve spodních patrech tabulky, nutně tedy potřebovaly proti svěřencům trenéra Venhody vyhrát, což se jim po vekém boji nakonec podařilo a připsaly si tak teprve druhou výhru v sezoně.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe vstoupili do utkání hosté, gól ale nevstřelili

Byli to ale hosté, kteří na svého soupeře vlétli, nedokázali ale svou převahu vyjádřit gólově. Od 15. minuty začali do zápasu vstupovat i domácí, žádná z pološancí se však neujala, velkou šanci nedokázal proměnit Vít Navrátil. Až těsně před přestávkou vyslyšel touhu domácích fanoušků po gólu Filip Coufal. Do šaten se tedy šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Branka Semráda uklidnění nepřinesla

Kouty přenesly nadšení ze vstřeleného gólu do druhého poločasu, kdy byly lepší, na 2:0 zvyšoval povedenou ranou k tyči záložník Michal Semrád. Že by se domácí po druhém gólu uklidnili, se zrovna říci nedalo a místní fanoušci měli o krušné chvíle postaráno. Jejich obavy ještě znásobil gólem na 2:1 Lukáš Petz, který se prosadil po přihrávce z levé strany od střídajícího Petra Vyletěla. V utkání se událo spoustu nepřesností, nicméně na skóre to nemělo žádný vliv. Vladislav se snažila o srovnání skóre, šlo však o snahu spíše platonickou. 86. minuta přinesla šanci domácích, definitivní pojistku mohl po přihrávce Navrkala přidat znovu Coufal, ale tentokrát byl neúspěšný. Kouty si i přes nervózní druhý poločas připsaly tři body za těsné vítězství 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kouty
Richard Chylík, trenér: Měli jsme dnes hodně brankových příležitostí, hlavně v druhém poločase. Byl to kolektivní výkon, zaslouženě jsme vyhráli.

TJ Vladislav
Lubomír Venhoda, trenér: Jsem zklamaný, měli jsme na to, abychom v Koutech uhráli minimálně remízu. V utkání jsem viděl řadu nepřesností. Jinak bylo utkání docela vyrovnané.



Sestavy


TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - J. Hrůza [-] , J. Růžička [-] , M. Parma [-] , J. Havelka [-] - M. Příhoda [-] , J. Roušar [-] , M. Semrád [-] , L. Paiskr [-] - V. Navrátil [-] (84. D. Navrkal [-] ) , F. Coufal [-] (89. Z. Doležal [-] )

TJ Vladislav
P. Otruba [-] - V. Paločko [-] , T. Prokop [-] , O. Venhoda [-] , V. Pavlík [-] (82. F. Macek [-] ) - D. Ciprys [-] (55. P. Vyletěl [-] ) , O. Krátký [-] , P. Otruba [-] (64. P. Ciprys [-] ) , L. Venhoda [-] - L. Petz [-] - D. Svoboda [-]

ŽK: 28. J. Havelka - 28. L. Petz , 49. O. Venhoda , 89. O. Krátký .
Hráči zápasu: J. Růžička , J. Roušar , F. Coufal - P. Vyletěl .
Místo: Kouty. Počet diváků: 130. Rozhodčí: ŠETEK Jiří - KOPŘIVA Miroslav, HOLÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.