0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 16:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice porazily v zápase o šest bodů Kylešovice


Branky


15

Vávrovice porazily domácí o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o dvě branky

V zápase o šest bodů se střetly domácí Kylešovice s mužstvem z Vávrovic. Hned v první minutě minul Chryczyk domácí branku po střele Pchálka. V 8. minutě kylešovický Vavrečka vystřelil, ale mířil vedle branky. V desáté minutě selhal sám před hostujícím brankářem Matějčkem domácí kapitán Wzientek. Po čtvrthodině hry sklepl Wzientek dlouhý pas Dihela na na Škulavíka, který v nadějné pozici podklouzl. Ve 24. minutě zazdil šanci Kukla. Po půlhodině hry si narazil Wzientek se Škulavíkem, ale jeho střele chyběly milimetry. Do vedení se dostaly Vávrovice v 34. minutě, když Daniel Klein vysunul do vápna Leváka, kterému i když se zapletl míč mezi nohami, dokázal vstřelit branku – 0:1. Ve 37. minutě mohl vystřelit v nadějné pozici Levák, ale prováhal správný okamžik na střelu. Pět minut před pauzou odcentroval do vápna z přímého kopu Chryczyk a Schneider na zadní tyči dotlačil balon stehnem do kasy – 0:2. 

Vávrovice vedení navýšily

Ve startu do druhého poločasu střelu kylešovického Wzienteka vyrazil Matějček na rohový kop. V 53. minutě pak byla střela Škulavíka zablokována. V 67. minutě se dostával do pěkného zakončení střídající Martin Klein, ale jeho střela podél branky v síti neskončila. Konečnou podobu výsledku pak stanovil dvacet minut před koncem přesnou střelou do vinklu Chryczyk – 0:3. Kylešovice pak ještě dvakrát zahrozily, ale nic z toho nebylo. Gól mohly přidat i Vávrovice, ale ani Martin Klein, ani Chryczyk a ani Schoppik své šance neproměnili. Vávrovice to ale mrzet nemuselo, protože si připsaly tři důležité body. 

 

Kylešovice jedou příští týden do Píště. Vávrovice hostí Závadu. 



Ohlasy k zápasu


FK Kylešovice
Mario Beránek (trenér): Zápas nebyl tak jednoznačný, jak vypovídá výsledek. Bohužel nám dnes nefungoval střed hřiště.

FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Hodně důležitý zápas to pro nás byl. Hráli jsme zpočátku nervózně, ale v prvním poločase jsme dali dva góly a už to bylo lepší. Ve druhém jsme přidali ještě jednu branku. Chtěl bych vyzdvihnout výkon Morische, který hlavně v prvním poločase odvedl velký kus černé práce ve středu hřiště.



Sestavy


FK Kylešovice
J. Vlach [-] - V. Kukla [-] , T. Lestly [-] , D. Škulavík [-] , M. Vavrečka [-] , P. Wzientek [-] , F. Kadeřábek [-] , T. Dihel [-] , V. Černohorský [-] , P. Adamczyk [-] , E. Adamczyk [-]

FK NOVA Vávrovice
M. Matějček [-] - J. Morisch [-] , M. Schoppik [-] , O. Levák [-] , D. Klein [-] , J. Chryczyk [-] , J. Laifert [-] , O. Halátek [-] , V. Pchálek [-] , T. Šenk [-] , J. Schneider [-]

Hráči zápasu: J. Morisch .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Pavel Vavrečka
Tip experta: remíza

Vávrovice jsou letos oslabené, ale z Kylešovic si bod odvezou. (0)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza