Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka pro Stěbořice


Branky


13

Stěbořice doma vyhrály o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o jednu branku

Stěbořice přivítaly Vávrovice. Za domácí musel jít do branky hráč z pole Tomáš Dietrich. Hned v první minutě vysunul Graca Martina Dietricha, jehož střela skončila na gólmanovi Matějčkovi. Když naskočila na světelné tabuli čtvrtá minuta, tak prošla pod rukama gólmana hostů střela Josefuse do brány – 1:0. Ve 12. minutě přímý kop Haase vyrazil gólman do bezpečí. Po čtvrthodině hry dorazil do kasy Martin Dietrich centr Burdy – 2:0. Vávrovice ale snížily hned vzápětí, když se míč odrazil ve vápně ke Chryczykovi, který potvrdil svou střeleckou formu – 2:1. V dalším průběhu prvního poločasu už se nic podstateného nestalo. 

Stěbořice výhru navýšily

Začátek druhé půle vyšel lépe hostům, když střelu Chryczyka z dálky propustil Tomáš Dietrich do sítě – 2:2. I nadále byli hosté o něco aktivnějši. Stěbořice se ale znovu dostaly do vedení v 62. minutě, když Jakub Fiedler vybojoval balon a Burda uklidil míč k tyči – 3:2. Pak mohl dvakrát nabýšit skóre Jakub Fiedler, ale v samostatných nájezedch dvakrát neuspěl. V 78. minutě dorazil do branky rohový kop Kokeš – 4:2. Deset minut před koncem do třetice zahodil velkou šanci Jakub  Fiedler. Jiskřičku naděje pro hosty vykřesal šest minut před koncem střelou k tyči Chryczyk – 4:3. Domácí pak pečetili výhru v nastavení, když přímý kop Kokoška tečovala hostující obrana za záda brankáře – 5:3.

 

Stěbořice jedou ke šlágru kola do Píště. Vávrovice budou hostit Březovou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): My jsme lepili sestavu a neměli jsme brankáře, kdy do branky musel Tomáš Dietrich. Měl jsem ze zápasu obavy, ale jsem rád, že to kluci zvládli za tři body.

FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Na konci se nám zranili dva klíčový hráči, tak doufám, že do dalších bojů budou v pořádku. Přestřelka nakonec skončila ve výhru domácích, ale myslím, že se musela divákům líbit.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
T. Dietrich [-] - M. Josefus [-] , D. Burda [-] (93. O. Šumbera [-] ) , M. Šeuer [-] , V. Graca [-] (73. M. Kokeš [-] ) , M. Dietrich [-] (53. J. Fiedler [-] ) , F. Kramný [-] (78. S. Krajčír [-] ) , R. Kokošek [-] , O. Haas [-] , J. Šindelář [-] , V. Konečný [-]

FK NOVA Vávrovice
M. Matějček [-] - J. Pchálek [-] , M. Schoppik [-] (74. A. Klásek [-] ) , O. Levák [-] , D. Klein [-] , M. Klein [-] (74. T. Štencel [-] ) , J. Chryczyk [-] , J. Laifert [-] , O. Halátek [-] , V. Pchálek [-] , T. Šenk [-]

ŽK: 34. O. Haas , 36. J. Šindelář , 64. T. Dietrich , 67. R. Kokošek - 15. J. Chryczyk , 20. J. Laifert , 53. T. Štencel .
Hráči zápasu: F. Kramný , V. Konečný - V. Pchálek , J. Chryczyk .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: PHILIPP Marek - ONDRÁČEK Roman (N), HANEL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Stěbořice si to pohlídají a nechají si všechny body doma.