F. Bouz 29.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 15:00

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Pelhřimova doma těsně porazila Leštinu


Branky


29. F. Bouz
0

Po zaváhání z minulého týdne, kdy pelhřimovská juniorka nečekaně podlehla Bedřichovu, přivítali domácí celek Leštiny. Ten přijel do Pelhřimvoa ve značně oslabeném kádru, protože trenéru Hospodkovi chybělo hned pět hráčů ze základní sestavy. "Výsledek je pro mě zklamáním, protože i v oslabené sestavě jsme si z Pelhřimova měli odvést alespoň bod," dodal Hospodka po utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herní převahu dokázali domácí vyjádřit jednou brankou

V průběhu první půle držel taktovku tempa domácí celek, který dobře kombinoval a držel míč převážně na svých kopačkách. I přes optickou převahu si však domácí žádnou vážnější šanci nedokázali vytvořit. Po necelé půlhodině tak k příležitosti domácích pomohla leštinská obrana, která opakovaně nedokázala dostatečně důrazně odvrátit míč do bezpečí, toho se zmocnil Filip Bouz a z hranice velkého vápna přeloboval brankáře hostí a otevřel skóre. V poslední patnáctiminutovce upadla hra znovu do vlažného tempa a do kabin tak odcházeli jako spokojenější domácí fotbalisté. 

Leština doplatila na katastrofickou koncovku

Do druhé části utkání nastoupil zcela jiný tým Leštiny. Aktivitou a důraznou hrou dokázal přitlačit domácí defenzivu a vypracovat si mnoho brankových příležitostí. Ovšem leštinští útočníci v koncovce selhávali. Sám na Zabloudila prchal Prchal, ale nevyřešil situaci správně a trefil pouze vybíhajícího brankáře domácích. Ve stoprocentní šanci se ocitl taktéž Sobek, avšak i on šancí na vyrovnání pohrdl. Stejně tak nedokázal dostat za Zabloudilova záda míč zcela osamocený Forejt. A když ve dvou velkých šancích ve vápně nedokázal Mišovic ani trefit bránu, mohli se domácí radovat z prvních bodů v nové sezoně. 



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov B
Aleš Pokoj, trenér Pelhřimova B: Ve druhé půli měli hosté několik vyložených příležitostí, které buď vychytal náš brankář, nebo je zahodili sami špatným zakončením, takže jsme vítězství tak nějak uhájili. Ale musím konstatovat, že ve druhém poločase byla Leština lepší. Asi by byla spravedlivější remíza, bylo to pro hosty dost kruté, ale tak to prostě bývá.

TJ Sokol Leština
David Hospodka, trenér Leštiny: Jsem zklamaný, z Pelhřimova jsme si měli odvézt minimálně bod. Měli jsme samozřejmě několik kluků na dovolených, s čímž se nedá nic dělat, protože to nehrají profesionálně.



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov B
M. Zabloudil [-] - J. Kordík [-] (66. M. Hrnčíř [-] ) , V. Hák [-] , M. Duba [-] , J. Pakosta [-] (61. J. Kropáček [-] ) - F. Bouz [-] , J. Zabloudil [-] , O. Šafařík [-] , D. Bartoška [-] - P. Venkrbec [-] , J. Hložek [-]

TJ Sokol Leština
J. Novotný [-] - L. Prchal [-] , M. Forejt [-] , L. Sobek [-] , J. Proněk [-] - J. Karel [-] , J. Staněk [-] , J. Mišovic [-] , P. Čejka [-] (56. M. Proněk [-] ) - L. Aubrecht [-] , P. Poul [-]

ŽK: 37. P. Venkrbec , 52. J. Pakosta , 68. J. Hložek .
Hráči zápasu: J. Hložek , M. Zabloudil - J. Karel , J. Proněk .
Místo: Pelhřimov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.