Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr 3. kola opanoval Kovofiniš a usadil se na čele tabulky


0

Do ledečského svatostánku přicestoval potrápit domácí celek jeden z favoritů soutěže - Speřice. Za početné divácké kulisy, která čítala 250 natěšených fanoušků, se hrál svižný a oku libý fotbal. Nejsledovanější utkání 3. kola nakonec lépe zvládl nováček soutěže z Ledče nad Sázavou, jenž potvrdil vynikající formu z předchozích zápasů a dokázal nad Speřicemi zvítězit těsným rozdílem 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po atraktivním prvním poločase byli spokojenější domácí

Už nadprůměrná divácká návštěva dávala tušit, že se v Ledči nad Sázavou schyluje k velkému a vyrovnanému boji. Samotní fotbalisté pak tušení jen potvrdili, neboť oba celky vlétly do utkání s velkým nasazením a fotbalovou chutí. První čtvrthodina však patřila hostům, kteří si dokázali nad ledečskými vytvořit mírnou územní převahu. Ani domácí fotbalisté se ovšem nenechali zahanbit a přitlačili na pilu. Po necelé půlhodině atraktivní a vyrovnané partie se fanoušci dočkali také kýženého koření. A radovali si fanoušci Kovofiniše! Nepovím totiž nezištnou přihrávkou vyzval k zakončení Voplakala a ten ukázkovou střelou podél gólmana poslal domácí mančaft do vedení. Na poločasovou přestávku tedy odcházeli spokojenější ledečtí, kteří mohli sbírat síly do zbytku utkání s vidinou jednobrankové výhody. 

Ani obrovský závěrečný tlak nestačil Speřicím na vytouženou vyrovnávací branku

I do druhého dějství vstoupily oba celky zhurta a spokojený fanoušek mohl sledovat nezvykle útočný souboj. Avšak na další branky si musely ochozy počkat až do samotného závěru. V 78. minutě totiž přišla jedna z mnoha útočných akcí domácích, centr do pokutového území si perfektně našel ledečský špílmachr Trpišovský a hlavou zamířil přesně. Kovofiniš vedl již 2:0 a vše vypadalo jako hotová věc. Jenomže chyba lávky! Speřičtí nic nezabalili a vsadili vše na jednu kartu. Už o pět minut později dokázali utkání zdramatizovat, když se po pěkné akci Moravy dostal do šance Martin Pohan ml. a snížil na 2:1. V závěrečných minutách Speřice domácím zle zatápěly, nicméně vyrovnávací branka jim přána nebyla. Tu největší šanci hostů totiž dokázal zmařit perfektně se navrátivší Filip Gramer. I díky němu si tak může Kovofiniš připsat další tři body a s plným počtem bodů se po třetím kole usadil na čele průběžné tabulky. 



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Aleš Dočkal, asistent trenéra Ledče nad Sázavou: Musím říct, že po dlouhé době se u nás představil velmi kvalitní soupeř, který nás po celých devadesát minut řádně prověřoval. Nakonec jsme velice spokojeni se třemi body. Rád bych pochválil soupeře za velmi kvalitní výkon a přípravu.

TJ Dálnice Speřice
Pavel Žatečka, trenér Speřic: Ze třech zápasů jsme uhráli tři body. Ale beru to tak, že jsme hráli dvakrát venku. V Ledči na bod možná bylo, ale kvalita na straně domácích určitě byla, mají vynikající tým. Nám nezbývá, než se pokusit získat body teď a v dalších zápasech naše zaváhání napravit.



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
L. Koudelka [-] - J. Vladyka [-] , F. Gramer [-] , D. Prchal [-] , R. Kuja [-] - J. Gramer [-] , M. Turek [-] , M. Nepovím [-] , M. Trpišovský [-] - J. Bláha [-] (79. F. Hofrichter [-] ) , J. Voplakal [-]

TJ Dálnice Speřice
R. Brzoň [-] - M. Čermák [-] , J. Holenda ml. [-] (24. P. Huňáček [-] ) , D. Jančík [-] , P. Honzárek [-] - D. Morava [-] , L. Ganobjak [-] , M. Štěpánek [-] (46. D. Mišoň [-] ) , M. Pohan st. [-] - M. Pohan ml. [-] , D. Vlček [-] (87. M. Eremiáš [-] )

ŽK: 56. J. Voplakal , 65. M. Turek - 2. M. Pohan st. , 51. M. Pohan ml. , 52. L. Ganobjak , 74. D. Morava , 75. R. Brzoň .
Místo: Ledeč nad Sázavou. Počet diváků: 250.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.