1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Buwol metal doma zaváhal a ztratil první body


Branky


0

Loňský účastník Krajského přeboru poprvé klopýtl. Luka nad Jihlavou sice vedla po brance Rozmahela 1:0, ale Pacov po chvíli vyrovnal a odvezl si domů bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly padaly jen v prvním poločase

Souboj v Lukách nabídl vyrovnané utkání od začátku do konce. Do vedení se dostaly Luka nad Jihlavou ve 35. minutě, kdy hostující brankář Faltýnek neudržel balón a Rozmahel dokázal díky většímu důrazu dostat balón do sítě. Za nedlouho se mohli domácí radovat znovu. Maškovu krásnou nahrávku Navrátil nedokázal dostat za záda hostujícího gólmana a jak už to tak ve fotbale bývá, platilo pravidlo nedáš - dostaneš. Hosté z této akce založili rychlý protiútok, který přetavil v gól po nedůrazu domácí obrany Martin Kostroun a bylo srovnáno.

 

Slibné šance Pacovu mohly rozhodnout zápas

Do druhé pětačtyřicetiminutovky vstoupili lépe hosté. Domácí kupili chyby a Pacov měl několik slibných příležitostí převážit otěže zápasu na svoji stranu. Ovšem vynikající výkon domácího brankáře Roudenského, který se vytasil s několika perfektními zákroky nedovolil hostům odvézt si víc jak jeden bod. Zbytek poločasu převzali iniciativu domácí, ale branky se už diváci nedočkali, a tak se body spravedlivě rozdělovaly.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
David Votava - trenér SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.: Myslím si, že utkání bylo vyrovnané a výsledek naprosto odpovídá hře. My jsme šli do vedení po chybě hostujícího brankáře a je jen škoda, že jsme nedotáhli vzápětí pěknou akci Maška s Navrátilem do konce, zápas by se asi vyvíjel jinak.

TJ Slavoj Pacov
Josef Lehotský - trenér TJ Slavoj Pacov: Remíza je podle mě spravedlivá, opticky měl soupeř možná víc ze hry, ale dostal se kromě gólu jen do jedné šance, kterou Faltýnek zneškodnil. Ve druhém poločase jsme měli dobrou dvacetiminutovku, kde jsme mohli zápas rozhodnout. Chodili jsme do přečíslení dva na jednoho, tři na jednoho, to je velká škoda. Remíza je ale spravedlivá a každý bod z venku se cenní, takže můžu být spokojený.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
D. Roudenský [-] - F. Rozmahel [-] , M. Bratršovský [-] , M. Boháček [-] , P. Trombelli [-] - P. Mašek [-] , J. Hrdlička [-] , P. Hintnaus [-] (62. F. Flesar [-] ) , P. Navrátil [-] , L. Vařejka [-] (80. D. Horáček [-] ) - P. Číhal [-]

TJ Slavoj Pacov
T. Faltýnek [-] - M. Kerouš [-] (46. M. Faltýnek [-] ) , J. Pavelec [-] , T. Kuran [-] , O. Bártů [-] - F. Tomovič [-] (89. M. Bezemek [-] ) , Z. Rybčák [-] (84. T. Kabíček [-] ) , L. Rybčák [-] , L. Váňa [-] , P. Stejskal [-] - M. Kostroun [-]

ŽK: 48. P. Číhal - 66. L. Váňa , 82. M. Kostroun .
Hráči zápasu: L. Vařejka , D. Roudenský - M. Kostroun .
Místo: Luka n. Jihl.. Počet diváků: 250.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.