1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

6.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj týmů ze dna tabulky skončil nerozhodně


Branky


0

V zápase mezi týmy TJ Sokol Pohled a TJ Sokol Habry se utkaly dva týmy ze spodu tabulky. Hrálo se tedy o 6 bodů. Góly ale padaly pouze v první půli a to po jedné na každé straně. Ve druhé půli už žádný další gól nepadl, a tak se musel každý tým spokojit pouze s jedním bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomáš Šnobl dělal obraně Habrů problémy

Do zápasu vstoupili aktivněji domácí. V 11 minutě se dostal k šanci Šnobl, ale bohužel pro domácí mířil vedle. Ve 22. minutě už se ten samý hráč nemýlil. Dostal se k odraženému míči a propálil vše, co před ním stálo. Ve 28. minutě mohl srovnat Příbramský, ale jeho střela šla těsně vedle. Poté se do další šance dostal opět Šnobl, ale jeho střela těsně minula tyčku Krátkého branky. Po půl hodině hry mohl navýšit vedení domácích Slanař, ale branku netrefil. 3 minuty před koncem poločasu měl míč na kopačce domácí Polák. Míč ale neodkopl a hosté vybojovali rohový kop. Na ten si naběhl Vlček a hlavou srovnal na 1:1. Toto skóre svítilo na tabuli i po 45 minutách.

(Ne)odpískaná penalta v závěru zápasu

Ikdyž ve druhém poločase nepadl žádný gól, nemůžeme ho určitě považovat za nudný poločas. Zápas byl minutu od minuty vyhrocenější. Bylo rozdáno 5 žlutých karet. Vše vyvrcholilo v 88. minutě, kdy hlavní rozhodčí původně odpískal penaltu pro domácí. Na popud čárového rozhodčího ale vytáhl faul z vápna a byl nařízen pouze přímý kop. Ten byl sice pěkně kopnutý, ale brankář hostů výborně zasáhl, a tak se oba týmy rozešly smírně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohled
Petr Veselka, trenér Pohledu: Nespokojenost. Remizovali jsme potřetí v řadě. Ač byl soupeř fotbalovější, naše nasazení bylo obrovské a my by si dnes zasloužili vyhrát. Gól jsme hostům věnovali a sami jsme několik našich šancí neproměnili. V poslední době máme velkou marodku. Musíme se s ní popasovat a bojovat dál. Ztráta dvou bodů nás mrzí.

TJ Sokol Habry
Jiří Černý, trenér Habrů: Nejsme schopni vstřelit gól, to je náš největší problém. Proto jsme v tabulce poslední a pořád čekáme na první výhru. Máme dobré nástupy do utkání, nevyužijeme tři, čtyři šance a pak po nějaké chybě najednou prohráváme. Musíme teď doma porazit Speřice, aby na mužstvo nepadla deka. V Pohledu byl závěr zápasu zbytečně nervózní, bohužel k tomu přispěl rozhodčí.



Sestavy


TJ Sokol Pohled
J. Růžička [-] - J. Žeguc [-] (46. P. Siebenbürger [-] ) , J. Eis [-] , L. Sobotka [-] , T. Šnobl [-] - P. Janďourek [-] , J. Moučka [-] , P. Slanař [-] , P. Bártík [-] (82. L. Freundenreich [-] ) - V. Gruber [-] , J. Polák [-] (56. L. Šikner [-] )

TJ Sokol Habry
V. Krátký [-] - L. Klouček [-] (65. . Fanta [-] ) , K. Stránský [-] , K. Michal [-] , L. Vavřička [-] - L. Desenský [-] (76. J. Řezníček [-] ) , M. Bernat [-] , M. Vlček [-] , M. Korel [-] - J. Melechovský [-] (82. M. Novotný [-] ) , K. Příbramský [-]

Hráči zápasu: T. Šnobl - M. Vlček .
Místo: Pohled. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.