0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice si z Pohledu odvezly 3 body


Branky


0

V neděli odpoledne zavítal tým Speřic na hřiště Pohledu. Tomu se v posledním kole povedlo poprvé v sezóně vyhrát, a to na půdě Pelhřimova, a tak se zdálo, že se začíná blýskat na lepší časy. Speřice v předchozím zápase doma podlehly Pacovu a zůstaly tak utopení uprostřed tabulky. Pohledu se ale nepodařilo navázat na úspěch z posledního zápasu a prohrál se Speřicemi 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas nebyl moc koukatelný

V neděli odpoledne proti sobě před zraky asi stovky diváků nastoupily týmy TJ Sokol Pohled a TJ Dálnice Speřice. Vývoj zápasu byl ale od začátku jasný. Hra nebyla nijak moc atraktivní a šancí bylo na každe straně pomálu. Když už se jeden z týmů k nějakému zakončení dostal, míč nemířil mezi tři tyče, a když už ano, jak brankář Pohledu - Růžička, tak i speřický strážce svatyně - Brzoň, byli připraveni. Po ne moc atrktivním prvním zápase se tedy šlo do kabin za stavu 0:0.

Nebýt gólu, byl by 2. poločas stejný, jako ten provní

Druhý poločas začal podobně, jako ten první a chvíli to vypadalo, že nudný zápas bude pokračovat. Od 50. minuty se ale konečně začalo něco dít. V 50. minutě se zastřeloval Vladislav Ganobjak, jeho pokus skončil vysoko nad brankou. O tři minuty později ovšem předvedl fotbalovou parádu, když napřáhl z 35 metrů a nádherně vymetl poslední pavučinky v brance Pohledu. O vyrovnání se mohl postarat Josef Eis, ale jeho střelu Brzoň zázračně vyrazil na rohový kop. Po něm se na zadní tyči objevil Venc, ale jeho hlavička se mezi tři tyče nevešla. Závěr zápasu se odehrál v nervózním duchu. Speřicím se ale povedlo hubené vítězství uhájit a po 90. minutách se tedy mohly radovat ze tří bodů. Domácí se tak po 1. výhře v sezóně v posledním zápase vrátili do starých kolejí a stále se tedy trápí na předposledním místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohled
Petr Veselka - trenér Pohledu: Pro nás je to smolná porážka. Zápas rozhodla šťastná, ale nádherná střela Ganobjaka. K této střele by nedošlo, kdyby hodně nepřesný rozhodčí Rygl odpískal jasný faul na Grubera. Kluky musím za bojovnost a nasazení pochválit, před brankou soupeře jsme si kromě pár standardních situací nic nevypracovali. Soupeři gratuluji a my musíme dále bojovat.

TJ Dálnice Speřice
Pavel Žatečka - trenér Speřic: Dnes bych se nehctel pouštět do nějakého většího hodnocení tohoto zápasu, protože nebyl moc koukatelny. Oba dva týmy umí určitě zahrát lépe. Jediné, co by se dalo z tohoto zápasu vytáhnout, je nádherný gól. Za 3 body jsem ale moc rád a beru je všemi deseti.



Sestavy


TJ Sokol Pohled
J. Růžička [-] - P. Slanař [-] , T. Šnobl [-] (46. M. Siebenbürger [-] ) , J. Eis [-] , L. Sobotka [-] - L. Venc [-] , M. Sobotka [-] , V. Gruber [-] , D. Klement [-] (89. J. Žeguc [-] ) - P. Janďourek [-] , L. Freundenreich [-]

TJ Dálnice Speřice
R. Brzoň [-] - M. Pohan st. [-] , D. Vlček [-] (90. T. Vrzalík [-] ) , T. Vrzalík [-] , P. Huňáček [-] , M. Čermák [-] - M. Štěpánek [-] , L. Ganobjak [-] , P. Honzárek [-] , D. Jančík [-] - D. Morava [-] (81. J. Svoboda [-] )

Hráči zápasu: R. Brzoň , L. Ganobjak .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.