1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

F. Kříž vystřelil Jemnicku tři body


Branky


0

Loňské překvapení soutěže Herálec přivítal nejlepší tým minulého podzimu 1. FC Jemnicko. Prestižní souboj tedy hned na začátek soutěže. Zápas rozhodl hned v úvodní dvacetiminutovce nejlepší kanonýr uplynulé sezony František Kříž z Jemnicka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrostřelec ukázal formu

Herálec začal jako vždy doma aktivně, jenže po slibném úvodu se ke slovu přihlásil jemnický šutér a nejlepší střelec KP František Kříž. Nejprve se v 10. minutě probojoval do vápna z levé strany a otevřel střelecký účet - 0:1. O devět minut později ho pustila v náběhu obrana Herálce Kříž si sám před brankářem D. Flídrem věděl rady. 0:2 a s domácími to nevypadalo dobře. Ti se pak přece jen dostali zpět do hry a kontrovali kontaktním gólem. V 29. minutě se po centru M. Boháče prosadil J. Ptaszek a uzavřel poločasové skóre na 1:2.

Domácí snaha o vyrovnání vyšla naprázdno

Herálec se začal po přestávce snažit o vyrovnání. Šlo však spíše o tlak bez nějakých větších šancí. Ty si naopak do lehce pootevřené obrany připravovali hráči Jemnicka. Po zhruba hodině hry postupoval hostující M. Axman, ale střela na zadní tyč se do branky nevešla. V té samé pozici se o něco později zjevil F. Kříž, ten však hattrick odmítl. Stejně jako čtvrthodinu před koncem, kdy rychlý kontr neřešil ideálně. A tak si slovo vzali opět domácí a nechybělo málo aby těsně před koncem V. Uchytil srovnal. Jeho tvrdou střelu však zkrotil V. Kopeček. Hosté si tak odvážejí cennou výhru 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Bohuslav Bureš, trenér Herálce: Dobře jsme začali, ale pak nám soupeř ukázal co to znamená mít v útoku Frantu Kříže. Jeho dvě branky nám sebrali vítr z plachet a i přes snížení jsme už vyrovnat nezvládli.

1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér Jemnicka: Jsme spokojeni s výsledkem, ale od 20. minuty jsme nehráli ideálně a soupeře pustili zpět do hry. Bylo vidět, že je to začátek a je na čem pracovat. Každopádně tři body z Herálce se počítají, Herálec bude doma opět silný.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
D. Flídr [-] - V. Uchytil [-] , O. Černý [-] , M. Ptaszek [-] , J. Ptaszek [-] - P. Hamák [-] , J. Slováček [-] , F. Bureš [-] , M. Kovář [-] (72. J. Myška [-] ) - M. Boháč [-] , M. Šusták [-] (77. J. Hořínek [-] )

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - M. Máca [-] , T. Bastl [-] , Z. Koutný [-] , J. Kincl [-] - M. Netrda [-] , M. Axman [-] , Š. Tobolka [-] (90. J. Liška [-] ) , S. Křivánek [-] - F. Kříž [-] , O. Frechka [-] (59. P. Tesař [-] )

ŽK: 37. M. Šusták , 74. V. Uchytil , 90. J. Hořínek - 64. F. Kříž , 85. J. Kincl , 87. S. Křivánek .
Hráči zápasu: J. Ptaszek - F. Kříž .
Místo: Herálec. Počet diváků: 230.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.