1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posázavské derby vítěze nenašlo


Branky


0

První zápas v nové sezóně a hned derby. Navíc s klubem, ve kterém vloni působil. Takovou lahůdku nachystal los trenérovi Světlé F. Polákovi. Tento pikantní souboj nakonec přinesl remízu, kterou domácím v poslední chvíli zachraňoval skvěle chytající Jindřich Adamec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod patřil sklářům, hosté udeřili před pazou

Do toho prestižního, přesto korektně hraného, utkání vstoupili aktivněji domácí. Ale ani Křikavova šance ze samého úvodu, ani hlavička P. Dvořáka zhruba po čtvrtině hrací doby změnu skóre nepřinesla. Hosté se postupem času osmělili a práci začal mít i domácí brankář J. Adamec. Havlíčkův Brod se nakonec radoval z branky jako první. Ve 44. minutě si skláři nepohlídali standardní situaci hostů a osamocený Tomáš Teplan pohodlně skóroval - 0:1. Takový byl i poločasový výsledek.

Světlá rychle odpověděla, na konci se pak strachovala

Po změně stran přišla rychlá odpověď domácích na obdržený gól do šatny. Ve 47. minutě odcentroval po úniku po křídle J. Pohnětal, M. Křikava prodloužil na Lukáše Vodičku a ten si počínal jako starý mazák a uklidil míč k tyči - 1:1. Poté opět ožili hosté z Brodu, kteří hrozili zejména protiútoky po stranách hřiště. V nich vynikal zejména J. Horn. Domácí se připomněli důrazným průnikem J. Štrose. Když už to vypadalo na poklidný závěr, tak všem domácím příznivcům pořádně zatrnulo. V 88. minutě vyrobil minelu J. Valenta a T. Teplan šel sám na Adamce.Domácí brankář si však schoval svůj nejlepší zákrok až na samý závěr a střelce Brodu vychytal. Posázavští sousedé se tak rozešli nerozhodně.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
František Polák, trenér Světlé: Oba týmy se na sebe dobře připravily, i když hosté asi o něco lépe. Chtěl jsem na úvod každopádně vyhrát. Když si však vzpomenu na závěrečnou šanci Brodu, tak bod beru.

FC Slovan Havlíčkův Brod B
Ján Bdžoch, trenér Havlíčkova Brodu: Šli jsme do prvního mistráku s pokorou. Pro náš tým je KP novinka, tak jsme chtěli hlavně dobře začít vzadu. Ale bohužel jsme se nevyvarovali chyb, Světlá hrála zkušeně a o něco lépe. Nás chvílemi podržel brankář Beránek a já ho za to chválím.



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - J. Pohnětal [-] , P. Dvořák [-] , D. Valenta [-] , J. Valenta [-] - L. Rezek [-] (80. M. Karel [-] ) , J. Klaus [-] (46. J. Vaňásek [-] ) , L. Vodička [-] , P. Čuřík [-] (67. M. Muzikář [-] ) - J. Štros [-] , M. Křikava [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod B
M. Beránek [-] - M. Hübner [-] , P. Novotný [-] , T. Vendl [-] , J. Molák [-] - P. Bartok [-] , M. Němec [-] (89. T. Nedvěd [-] ) , P. Fialka [-] (69. D. Fikar [-] ) , V. Halák [-] - T. Teplan [-] , J. Horn [-] (78. L. Burjetka [-] )

ŽK: 55. P. Čuřík - 33. V. Halák , 67. P. Bartok .
Hráči zápasu: J. Adamec - J. Horn .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.