1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 10:15

1.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby zvítězily Okříšky


Branky


0

Další derby hned v 1. kole. Moravské Budějovice hostily va zahajovacím utkání na svém hřišti Okříšky. Vyhecovaný zápas, ve kterém sudí udělil 11 žlutých a jednu červenou kartu rozhodl z pokutového kopu hostující Jaroslav Brabenec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výstavní gól poslal hosty do vedení

Derby utkání začalo svižně a již v 5. minutě trestný kop Širokého z hranice velkého vápna proletěl těsně nad břevnem domácí branky. Z protiútoku vyzkoušel Fialovu pozornost střelou k tyči Dušek a na druhé straně Zeman ve vyložené šanci opět přestřelil. V 10. minutě Tekal  nádhernou střelou z 25 metrů trefil vzdálenější šibenici a poslal hosty do vedení. Na další náznak šance si diváci museli počkat až do 40. minuty, kdy Klouda včasným vyběhnutí zabránil ve skórování dvojici Bastl, Dubský. 

Nervozní duel rozhodla penalta

Druhý poločas zahájili aktivně domácí a dočkali se i vyrovnání. V 53. minutě dlouhý aut T. Kopečka prodloužil za sebe O. Busta a Aleš Svoboda ve skluzu dopravil míč do sítě. V dalším průběhu se spíše faulovalo a debatovalo s rozhodčím, než hrálo. Rozhodnutí přinesla 67. minuta, kdy velice špatná rozehrávka domácích umožnila P. Dubskému postupovat na branku domácích. Na hranici velkého vápna ho atakoval domácí L. Stehlík a míč mu vypíchl. Na pokyn lajnového rozhodčího k údivu všech nařídil hlavní rozhodčí penaltu a Stehlíkovi udělil červenou kartu. Penaltu pak proměnil střelou k tyči Jaroslav Brabenec. Z lavičky byli navíc vykázáni nesmyslně i oba domácí funkcionáři.

 



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Petr Kylíšek, trenér Budějovic: První půli jsme hráli špatně a soupeř byl lepší. Když už jsme vyrovnali tak přišla hrubka v rozehrávce a rozhodující gól z pokutového kopu, navíc s červenou kartou. Po videu jsem přesvědčen, že se penalta kopat neměla. Ale my jsme svojí chybnou rozehrávkou neměli tu situaci vůbec připustit.

SK Huhtamaki Okříšky
Gustav Cabúk, trenér Okříšek: Pro nás velice důležitý zápas, po letní přestavbě kádru to byl ostrý test naší připravenosti a myslím, že dopadl dobře. Řekl bych, že i herně jsme byli lepší, domácí spoléhali na standardní situace, my hráli více po zemi.



Sestavy


SK Moravské Budějovice
J. Klouda [-] - L. Stehlík [-] , K. Busta [-] (59. D. Šibor [-] ) , O. Busta [-] , V. Novotný [-] - T. Kopeček [-] , V. Dušek [-] , A. Svoboda [-] , M. Pařízek [-] (83. M. Procházka [-] ) - R. Švanda [-] , J. Šplíchal [-]

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - J. Tekal [-] , J. Brabenec [-] , V. Voda [-] , P. Zeman [-] - V. Bastl [-] (73. L. Rampír [-] ) , J. Jůza [-] , M. Dočekal [-] , O. Široký [-] (78. T. Dočkal [-] ) - P. Dubský [-] (84. R. Ryšavý [-] ) , Z. Ryšavý [-]

ŽK: 57. O. Busta , 68. J. Klouda , 71. M. Pařízek , 75. V. Dušek , 76. V. Novotný , 93. T. Kopeček , 94. M. Procházka - 16. V. Bastl , 25. J. Tekal , 28. V. Voda , 92. J. Jůza . ČK: 67. L. Stehlík .
Hráči zápasu: A. Svoboda - P. Dubský , J. Brabenec .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 130.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.