Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziříčí vstřelilo v Přibyslavi 4 góly a stejně odjelo bez bodu !


0

Domácí si stejně jako hosté z Meziříčí připsali v 1 .kole bod za remízu 1:1. Navíc ani jeden z týmů nepatří mezi favority soutěže a čekal se spíš opatrný fotbal. Tento předpoklad však vzal brzy za své a oba týmy potěšily početnou návštěvu gólovými hody, po kterých se nakonec zrodil výsledek, za který by byli často rádi na hokejových stadionech - 5:4 pro Přibyslav !

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější domácí zaslouženě vedli

 Do Přibyslavi přijela posílená juniorka Velkého Meziříčí, kde někteří hráči odehráli pár minut za 3-ligové áčko dopoledne ve Zlíně. Přesto byli v prvním poločase aktivnější domácí a hned ve 2.minutě vysunul Krčál Vopršala Jaromíra a ten hostujícího brankáře přeloboval. V 8.minutě postupoval na branku hostí Matěj Vopršal, ale brankář Čermák ho vychytal. V 11.minutě vystřelil R. Šuta zpoza vápna a nepříliš těžkou střelu Sybera nedokázal vyrazit.1:1. Ve 24. minutě po dlouhém autu prodloužil Adamec na Matěje Vopršala a ten nedal Čermákovi šanci - 2:1. Do konce poločasu brankář hostí pochytal 2 střely domácích hráčů.

Zápas se změnil v přestřelku

Do druhého poločasu přišel na hřiště v dresu hostí Vít Kratochvíl a hned po 10 vteřinách mohl vyrovnat, leč branku přestřelil. Ve druhém poločase se většina akcí odehrávala na polovině Přibyslavi. Domácí nedokázali udržet míč a hosté se snažili zvrátit stav v utkání. Vyrovnat se jim povedlo v 54.minutě, kdy hostující D.Krčál dorazil míč ze skrumáže do branky. Hosté poté měli několik centrů do vápna, které úspěchem neskončily. V 65.minutě chyboval Vyskočil a Matěj Vopršal svým důrazem vstřelil 2.gól v utkání, jenže hned o 4 minuty později prošel přes tři hráče V. Kratochvíl a bylo opět srovnáno. Z rozehrávky podnikli rychlý výpad domácí a M. Krčál střelou k tyči vrátil po 30 vteřinách vedení domácím. V 82.minutě byl faulován Škacha a Vopršal Jaromír nedal brankáři šanci 5:3. V 87.minutě tentýž hráč zbytečně fauloval ve vlastním vápně Kratochvíla a R. Šuta se štěstím snížil. Ve zbývajícím čase domácí výsledek ubránili a připsali si důležité body. 



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav
Radek Havlíček, trenér Přibyslavi: Fotbal se hraje pro lidi a to ten duel splnil maximálně. Z trenérského hlediska to bylo o něco horší, ale tak to někdy bývá. Jsme rádi za výhru nad kvalitním soupeřem. Byly tam i další příležitosti, diváci si dnes opravdu užili!

FC Velké Meziříčí B
Libor Smejkal, trenér Meziříčí: První půli jsme vůbec nezvládli, protože jsme nehráli kombinačně. Zlepšení přišlo až po změně stran, na body to však nestačilo. Pokud se pro příště vyvarujeme individuálních chyb budeme bodovat. Chválím brankáře O. Čermáka.



Sestavy


SK Přibyslav
A. Sybera [-] - M. Strašil [-] , J. Flekal [-] , J. Vopršal [-] , R. Musil [-] (79. J. Žalud [-] ) - P. Škacha [-] , M. Krčál [-] , M. Jaroš [-] , M. Rosický [-] - L. Adamec [-] (89. J. Sibera [-] ) , M. Vopršal [-] (90. J. Prchal [-] )

FC Velké Meziříčí B
O. Čermák [-] - J. Kafka [-] , M. Souček [-] , R. Vyskočil [-] , T. Malec [-] - R. Šuta [-] , T. Bublan [-] (46. V. Kratochvíl [-] ) , J. Vítek [-] , D. Krčál [-] (61. F. Mužátko [-] ) - P. Pokorný [-] , L. Liška [-] (74. V. Beran [-] )

ŽK: 34. P. Škacha , 63. M. Rosický , 67. L. Adamec - 45. M. Souček , 48. P. Pokorný , 53. D. Krčál .
Hráči zápasu: M. Vopršal , J. Vopršal - O. Čermák .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 220.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.