0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice zvítězily jasně v Havlíčkově Brodě


Branky


0

Nováček z Havlíčkova Brodu se po minulé remíze ve Světlé dnes představil poprvé doma. Los mu však určil nelehkého soupeře. Přijelo zkušené mužstvo Moravských Budějovic, které si chtělo zlepšit chuť po domácí prohře s Okříškami. Zkušenost hostí měla nakonec navrch a ti si tak odvezli všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolný úvod domácích

Domácí vstoupili do premiéry před vlastními diváky s chutí, ale hned ve 2. minutě dostaly jejich plány trhlinu. Zranil se M. Němec a musel střídat. A o minutu bylo ještě hůř - brankář J. Kubát podcenil přímák hostujícího V. Duška a ten posadil hosty na koně. Na domácí naopak padla deka a nebyli si schopni s pevným blokem hostů poradit. Hosté si sebevědomí zvedli ještě více ve 24. minutě. Po rohu Budějovic se k hlavičce dostal M. Šplíchal a opakovanou ranou upravil na 0:2. Hosté se ještě více semkli, domácí ještě více naráželi. Do přestávky se na větší šanci nezmohli.  

Hosté si výhru zkušeně pohlídali

Druhý poločas začal tak, jak první skončil. Domácím se nedala upřít snaha něco s výsledkem udělat. Jenže Moravské Budějovice zkušeně hru kontrolovali. A po šesti minutách, tedy v 51. minutě, přidali definitivní pojistku. K přímému kopu se postavil T. Kopeček a dnes ne příliš jistého Kubáta překonal potřetí. Domácím to definitvně zlomilo vaz a do konce zápasu si nevypracovali žádnou větší šanci ke korigování výsledku.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod B
Jan Tuhý, vedoucí H. Brodu: Našim mladým klukům se nadala upřít snaha, ale dnes se to od začátku nevyvíjelo pro nás dobře.Zranění Němce, naštěstí ne vážné, a rychlý gól nás srazil a zkušený soupeř si další průběh utkání pohlídal.

SK Moravské Budějovice
Petr Kylíšek, trenér Moravských Budějovic: Výsledek je trochu zkreslující, domácím se nedala upřít snaha. Jenže začali smolně, vůbec je navíc nepodržel brankář, který podcenil několik standardních situací a my to potrestali. Od 0:3 se to jen doklusávalo..



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod B
J. Kubát [-] - J. Molák [-] (70. D. Fikar [-] ) , T. Vendl [-] , P. Novotný [-] , K. Svoboda [-] - M. Hübner [-] , J. Tuhý [-] , P. Bartok [-] (56. V. Halák [-] ) , D. Hejkal [-] - T. Teplan [-] , M. Němec [-] (3. J. Horn [-] )

SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - K. Busta [-] , O. Busta [-] , V. Novotný [-] , A. Svoboda [-] - M. Šplíchal [-] , V. Dušek [-] (87. P. Šťastný [-] ) , T. Kopeček [-] , R. Švanda [-] (78. P. Benda [-] ) - L. Stehlík [-] , M. Pařízek [-] (80. M. Procházka [-] )

ŽK: 85. M. Hübner .
Hráči zápasu: M. Šplíchal , T. Kopeček .
Místo: H. Brod. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.